Valakinek sikerült már eltávolítani a fordyce foltokat? Ha igen, hogyan? Illetve ha férfi vagy, és nézed ezt a kérdést, Neked is vannak? (link lejjebb)
Erről van szó.Esztétikai elváltozás, de számomra elég zavaró...
Ha ezt megrendelném, mennyibe kerülne forintba? Ez már nem idevágó kérdés ,de erősen gondolkozom rajta, hacsak nem lesz egy alternatív megoldás..
£ 28,95 Ez mennyi magyar forintnak felel meg?
Egy lézerhez hasonló eszközzel távolítják el.
Én ilyen netes szereket nem vennék, mert nem biztos, hogy működik! Akkor meg pénzkidobás...
szia!
Annyira zavar? A páromnak a száján van ilyen, eszembe nem jutna, hogy szedesse le. De neki sem. Az ember ezekkel a pöttyökkel együtt ember.
Én meg szeplős vagyok. Most bakkor kössem fel magam?
szerintem barátkozz meg velük. Hidd el, a barátnőd (az igazi) nem fog velük törődni!
Ja igen! Arra gondoltam én is! Nem tudom pontosan mennyibe. Tuti nem olcsó sajnos, de annak legalább biztos az eredménye. Az interneten rendelhető gyógyszerek/készítmények vásárlása meg mindig rizikós szerintem.
Egyénként nekem is van, de igaziból nem annyira feltűnő szerintem.
Én ennél sokkal durvább kivitelüket is láttam már.
Melyek nem esztétikai zavarók voltak csupán .Annak kezelés e Tb támogatott is volt .Semmilyen kenőcsözéssel nem lehet
elmulasztani,mert ilyenek nincsenek is .Magán rendelésen ,klinikákon próbálják megoldani ,úgy ahogy .Nekik megéri ,mert pénz náluk marad .
Semmi ilyet ne vegyél hirdetés útján !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!