Mi lehet a péniszem baja? Részletek lent.
Értem. Tényleg nem jól fogalmaztál, mert nekem is úgy jött le, hogy sok nő volt a láthatáron.. Bocsi.
Hát, igy már kicsit más. Ezt igazából egy szakember tudná neked megmondani, mitől lehet (lehet, csinálna is egy két vizsgálatot, pld. vérvétel, stb), de gondolom, "szégyellsz" elmenni, ugye, pedig hát ők tényleg ezért vannak, nekik ez nem "ügy", csak Neked, Neked viszont fontos.
Próbáltál már valamit szedni rá? Pld. recept nélkül kapható Potemix, amit reklámoznak? (bár ehhez én fiatalnak tartalak, de a gyógyszer kortól függetlenül használni szokott általában).
Hali !
Valamilyen oknál fogva elveszited a fonalat az agyban.
Ez valami phsziés dolog lehet.,és nem szervi.
Ne gondolj rá,és menni fog.
Önbizalom!!
Sok sikert, csá!
Figyi, eszembe jutott valami, látom, az orvost nem akarod.. pedig itt ő lenne az aduász...
Na mindegy, megértem. Van a www.nlc.hu-n egy olyan rovat, hogy szakértők. Ott van egy szexológus hölgy, szerintem írd le neki is a kérdést (asszem regisztrálni kell), és ő biztosan megírja, hogy szerinte ki és mi legyen az első lépés.
Jah, hogy elmennél dokihoz? Na akkor ezt is félreértettem. Azt hittem, hogy a doki nálam nem téma az azt jelenti, hogy nem.
Én nem tudom, hogy körzetit be kell-e vonni, de rövidre tudod zárni, ha felhívod az urológiát/andrológiát hogy kell-e hozzájuk beutaló. Ha nem kell, akkor a körzeti dokit kihagyhatod... Ha kell beutaló, akkor sajna nem hagyhatod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!