Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a péniszem baja?...

Mi lehet a péniszem baja? Részletek lent.

Figyelt kérdés
A probléma már olyan 2-2.5 éve kezdődött.Az lenne a gond hogy mikor egy nővel nemi aktust akarok létesíteni nincs gond az elején csak egy idő után valami oknál fogva lelankad a péniszem (nem korai magömlésről van szó) ... nem mindég csinálja ezt de az esetek 95%-ba igen :S mi lehet a gond?
2009. nov. 29. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon rágörcsölsz a témára. Hány éves vagy? Én úgy érzem, Te egy fiatal fiú vagy, és neked nem olyanokat kéne tenned, hogy +egy nővel nemi aktust létesíteni", hanem EGY LÁNNYAL járni, és elmélyülni ebben a kapcsolatban, (még ha nem is szerelmesnek lenni, mert az nem megy parancsszóra), de sztem Neked egy állandó (és fiatal) partner kéne, aki nemcsak nemi aktusra jó, hanem másra is.. Nem tudom, értesz-e?
2009. nov. 29. 22:08
 2/14 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok egyébként .... nem teljesen jól fogalmaztam meg csak a lényegét .. volt egy hosszú kapcsolatom ott kezdődött a probléma.. meg amúgy se vagyok a röptébe a legyet ..nem hiszem hogy rágörcsélnék nem tudom .. előző barátnőmnél kezdett el ez a gond előjönni
2009. nov. 29. 22:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Értem. Tényleg nem jól fogalmaztál, mert nekem is úgy jött le, hogy sok nő volt a láthatáron.. Bocsi.

Hát, igy már kicsit más. Ezt igazából egy szakember tudná neked megmondani, mitől lehet (lehet, csinálna is egy két vizsgálatot, pld. vérvétel, stb), de gondolom, "szégyellsz" elmenni, ugye, pedig hát ők tényleg ezért vannak, nekik ez nem "ügy", csak Neked, Neked viszont fontos.

Próbáltál már valamit szedni rá? Pld. recept nélkül kapható Potemix, amit reklámoznak? (bár ehhez én fiatalnak tartalak, de a gyógyszer kortól függetlenül használni szokott általában).

2009. nov. 29. 22:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyébként aranyosan tetted fel a kérdést, hogy "mi lehet a péniszem baja", de egész biztos, hogy nem a péniszednek van baja, mert nem ő a főnök, az agy irányítja "őt" is.. Szóval valószínűbb, hogy valami pszichikai dolog, de ezt is csak utána lehet mondani, ha a szervi problémát (pld. érelzáródás, vagy ilyesmi) már kizárta egy orvos.
2009. nov. 29. 22:19
 5/14 A kérdező kommentje:
még nem próbáltam szedni semmit .. nekem nem téma az orvos.. gond van meg akarom oldani valahogy :S ... csak kicsit tanácstalan vagyok hogy mi merre hány méter... hogy hova mennyek kihez forduljak
2009. nov. 29. 22:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Hali !

Valamilyen oknál fogva elveszited a fonalat az agyban.

Ez valami phsziés dolog lehet.,és nem szervi.

Ne gondolj rá,és menni fog.

Önbizalom!!

Sok sikert, csá!

2009. nov. 29. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:

Figyi, eszembe jutott valami, látom, az orvost nem akarod.. pedig itt ő lenne az aduász...

Na mindegy, megértem. Van a www.nlc.hu-n egy olyan rovat, hogy szakértők. Ott van egy szexológus hölgy, szerintem írd le neki is a kérdést (asszem regisztrálni kell), és ő biztosan megírja, hogy szerinte ki és mi legyen az első lépés.

2009. nov. 29. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Úgy van írva, hogy újságíró - szexológus. Sz.Mikus Edit a neve. És úgy látom, hamar, két-három napon belül válaszol is a kérdésekre.
2009. nov. 29. 22:30
 9/14 A kérdező kommentje:
megpróbálom... köszi am orvoshoz elmegyek azzal nincs gond ... csak urulógushoz vagy körzetihez?:S
2009. nov. 29. 22:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Jah, hogy elmennél dokihoz? Na akkor ezt is félreértettem. Azt hittem, hogy a doki nálam nem téma az azt jelenti, hogy nem.

Én nem tudom, hogy körzetit be kell-e vonni, de rövidre tudod zárni, ha felhívod az urológiát/andrológiát hogy kell-e hozzájuk beutaló. Ha nem kell, akkor a körzeti dokit kihagyhatod... Ha kell beutaló, akkor sajna nem hagyhatod ki.

2009. nov. 29. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!