Fitymaszűkület miatti körülmetélés ügyében sebészhez vagy urológushoz kell fordulni? Sebész vagy urológus végzi a műtétet?
Illetve ha valakinek felnőttként volt része ilyenben leírná, hogy mennyi ideig tart és milyen fájdalmas a műtét és hogy mennyi idő múlva tudott újra dolgozni menni utána?
Nagyon kis péniszen (nyugalmi állapotban gyakorlatilag 1 centinyire látszik ki) is biztonsággal elvégezhető a műtét?
Köszi a linket, megnézegetem!
Viszont itt két ellentétes válasz érkezett, urológus és sebész. Tippelek: akkor végül is bármelyikük végezheti?
Én nem hinném, hogy be tudom mártogatni kamillateába a korábban említett méretbeli probléma miatt. Van alternatív megoldás? Kamillás géz? Esetleg injekciós fecskendővel lespriccelni? Hirtelen ezek jutottak eszembe, egyéb ötlet? Majd próbálgatom mindenesetre, hogy be tudom-e mártani egy pohárba.
Hidd csak el, hogy van annyira kicsi... :(
Mereven nem kicsi, igaz egy kicsit átlagon aluli, de nyugalmi állapotban tényleg megdöbbentő, szinte nem is látszik ki belőle semmi. Most próbálgattam ezt a vízbe lógatást, de tuti, hogy nem fog működni a dolog... :(
26 éves vagyok és biztos vagyok benne, hogy metélés lesz, életemben nem láttam még a makkomat olyan szűkületem van.
Még egy kérdésem lenne: magánrendelőben körülbelül mennyibe fáj egy teljes körülmetélés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!