Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsi az óvszer?

Kicsi az óvszer?

Figyelt kérdés

Hello!

Barátnőmmel fel akartuk dobni az estét, régóta vágytunk erre mindketten, de sajnos nem várt akadályba ütköztünk. Minden rendben volt addig, amíg fel kellett helyezni az óvszert. Mindent úgy csináltam, ahogy a nagy könyvben meg van írva, de iszonyatosan szorított az óvszer, hiába tekertem fel óvatosan (egyébként már eleve az sem volt könnyű mutatvány).

Ahogy feltekertem borzasztóan nyomott, fájt, keskenynek éreztem. Megnéztük a dobozát, azt írja a szélessége 56 mm-es. Amikor lementem a boltba ennél nem is találtam nagyobbat.

Gyógyszertárban van nagyobb? Vagy mit csináljak, hogy ne szorítson ennyire?

2014. jan. 3. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Állatgyogyászatban kell keresni megfelelö méretet, ha extra a méret.
2014. jan. 3. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:

a gumi egy undorító dolog, nem is használtam csak egyszer, szólj a csajnak, hogy védekezzen ő... pesszárium, spirál, van millió meg egy dolog és csak a sor végén a tabletta...

még mielőtt szó érne, tudom, hogy hím-soviniszta vagyok...

2014. jan. 3. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Van extra nagy méretű, szexshopban nézz körül, kb ugyan abban az árban van.
2014. jan. 3. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!