Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kitapintottam egy gombostű...

Kitapintottam egy gombostű hegynyi kidudorodást, csomót az egyik herémen. Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Kb. 2-3 hónapja lettem figyelmes rá, nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki. A minap ismét megvizsgáltam és még mindig ott van. Sőt, mintha tőle kb 1 cm-re lenne még egy, a már sokkal mélyebben. Mintha nem érte volna el még a here falát... vagy nem tudom.

Egy elég hegyes, nagyon pici, nagyjából a gombostű fejéhez tudnám hasonlítani, de még annál is kissebb méretű kidudorodásról, csomóról beszélek.

Abszolut nem fáj, ha nyomom, ha nem. Semmi.

Azt is megfigyeltem, hogy a jobb herém (amiben felfedeztem a csomócskát) fentebb van, vagy a másik van túl lent... Kb 2-3 cm az eltérés.

Mi lehet ez? Mit kell tennem?

Nagyon félek, hogy mit csinálnak majd az orvosok?

Mi történhet legrosszabb esetben?

22/F

2014. jan. 2. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A bal here mindenkinél lejjebb van mint a jobb. Hol érzed a kidudorodást? Mert ha a hátulján, alján akkor az lehet a mellékhere is.
2014. jan. 3. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A mellékhere azért nagyobb egy gombostűfejnél...

A dokitól ne félj, irány az Urológia, megtapogatja, s esetleg ultrahanggal megnézni. Semmi kínosság, semmi fájdalom, ha rendben találja az nagy megnyugvás. Ha bajt sejt, akkor meg életben maradhatsz. Mert a hererák alattomos, nulla fájdalom és késő lehet.

Ne tétovázz, ugorj be az urológushoz!

2014. jan. 4. 03:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne parázz hanem irány a dokohoz! Nekem is volt már benne részem, un mellékhere gyulladásnak hívják amire kaptám gyógyszert és kb 1hétre eltünt a csomó. A dokitól sem kell félni, alaposan megmogyoróz és ennyi! Persze nem a diagnózist akartam felállítani, remélem azóta voltál már dokinál és minden ok!
2014. jan. 4. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!