Pár hete volt fitymafék műtétem, azóta is szűkületet tapasztalok merev állapotban, mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hete volt fitymafék műtétem, én mondtam az orvosnak is, hogy a fityma átmérőjével is gond van, ő viszont azt mondta, hogy elég a fitymafék műtét, szerinte csak annyi a gond, mivel nyugalmi állapotban a fityma zavartalanul hátrahúzható. Viszont azóta is mikor feláll akkor fáj, feszül. Mikor kiverem, és elélvezek, akkor amikor össze húzódik az különösen fáj, 18 leszek és szeretnék végre szexuális életet élni, de így nem merek bele menni semmilyen kapcsolatba sem, mert azt érzem még nincs rendben, és kicsit szégyenlem magam. Mit tehetnék? Újra vissza kell menni az orvoshoz, és szükség lesz mégegy műtétre, vagy mi a teendő? Más megoldás van esetleg?2014. jan. 1. 19:20
1/3 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, ha rendszeres használat után sem javul meg.
2/3 anonim válasza:
Olvastam már nem egy hasonló esetet.A doki arra gondol majd
kézzel kitágitod.Egy ismerősöm ,visszament hasonlóval .
A doki megfogta neki és egy pillanat alatt hátrahúzta,majd mondta,nem kell kényeskedni .Lehet haza menni és tágítgatni .
3/3 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz vagy keress egy másikat. Azt hihette, hogy a rövid féked miatt nem tudod hátrahúzni, pedig ez relatív szűkületnek tűnik az elmondásod alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!