A barátom zuhanyzás közben leforázta a péniszét, vajon rendbe jön mit lehet vele tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 03:28
11/14 anonim válasza:
Azért egy bőrgyógyásznak megmutatnám. JAJ DE GÁZ, de mégis.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Nagyon nem bírom mikor egy balesetessel még viccelősnek is .Erre csak azt tudom mondani,tapasztaljátok meg ti is,aztán majd jól meg gondoljátok mit is írtok le .
Ez a balesetire tartozik amúgy .Nagyon jó a gyógyszertárban kapható égésre való spré .
14/14 anonim válasza:
Gyógyszertári sprét használjatok szerintem is. Ma még elmehettek érte. Valószínű csak egy kis elsőfokú égés, csapvízzel nem lehet akkora nagy bajt csinálni szerintem. Tejfölt nem szabad használni, az elején ugyan hűsít, de a zsírtartalma megakadályozza a seb légzését, ezért hosszabb távon rosszabb. Már kezdő elsősegély tanfolyamokon is tiltják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!