Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Függő vagyok, lesz valami...

Függő vagyok, lesz valami probléma és hogyan csökkentsem?

Figyelt kérdés
A próblémám a masztifüggőségem. már kb. 3-4 éves korom óta imitálom a maszturbációt és mindig is volt orgazmusom. azóta szinte minden nap kielégitem magam valamien módon. most 17 vagyok.az első kérdésem hogy lesz e valamien károsodása a spermáimnak,illetve nemzőképes vagyok e attól hogy már ien korán elkezdtem és rendszeresen elmentem, és nem kárositotta e a spermáimat hogy szinte minden nap elmentem.nem is volt korai magömlésem ami általába 14 éves korban jön meg az embernek,éjszaka alvás közben... ez mit jelenthet? valamikor mikor elmegyek nem is jön semmi, és sokszor átlátszó.a második pedig a függőségem.. nagyon sok gondot okoz nekem ez mert elferditm a vágyaimat ugyanis nem megfelelő dolgokra élvezek ez az egyik amiért csökkenteni akarom a függöségemet, illetve érzek kisseb lelki problémákat is vagy mit, ami lehet ebből adódik mindenesetre sz.tem mostmár ideje lenne csökkenteni heti/havi 1 alkalomra max 2-re mert lassan kiégek, és nem akarom hogy a spermám is használhatatlan legyen.tippeket tudtok adni vagy tanácsokat hogyan szokajk le vagy csökkentsem illetve információt a nemzöképességemmel kapcsban? előre is ksözi.
2009. nov. 27. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudtommal a spermák mennyiségére és minőségére nincs hatással, de ezt könnyen megtudhatod, csak a megfelelő dokihoz elmész egy kivizsgálásra.

A nagyobb gondod szerintem inkább a vágyakkal lesz, azaz a párkapcsolataid együttlétei lesznek élvezet nélküliek. Már ha ugye egyáltalán felizgulsz egy másik embertől.

A leszokásra szerintem ugyanaz érvényes, mint a legtöbb függőségre (pl. dohányzás), azaz két dolog kell hozzá: elég erő és elszántság. Abbahagyod és kész. Biztos, hogy rohadt szar lesz az első pár nap/hét/hónap, de egyszer túl kell legyél rajta.

Mindenesetre nem árt elgondolkozni azon sem, hogy mennyi számít soknak. Mindenkinek más igénye van minden téren.

A férfiaknak egyébként bizonyos mennyiségű "ürítésre" (akár így, akár úgy) szükség van, javaslom hallgasd meg dr. Veres Pál előadását (fent van sok helyen a neten), tanulhatsz belőle.

2009. nov. 29. 09:19
 2/6 anonim válasza:
Én is minden nap elmegyek, de én még csak most lettem 14...:S De nálam is ezek vannak, és félek hogy vmi baj lesz az első alkalomkor
2009. nov. 29. 18:21
 3/6 Tutujka ***** válasza:

Azért irigyellek, hogy olyan dolgokra emlékszel, melyek 3-4 éves korodban történtek.

Bár nekem is sikerülne.

A maszti nem ártalmas.

Nem lesznek következmények.

Csináld, ha jól esik.

Hogy függő vagy az tény, de ennek semmi köze a nemzőképességhez, vagy bármi ártalmas dolognak.

2009. nov. 30. 08:39
 4/6 A kérdező kommentje:

hát azért 1-2 dolora nem emlékeznék, vagyis nem biztos hogy megkellett volna történnie...

amugy azért is szar mert sokszor gép előtt verem ki, és igy gépfüggő is vagyok, bár alapból is az vagyok, de hogy a még gépnél verem ki az mégjobban elmélyiti a függőségemet, és már aludni se tok, sokszor éjszaka csinálom, teljesen felborult minden

2009. dec. 4. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Sztem a spermaminőséggel nem lesz gond, viszont a rendszeretek nagy valószínűséggel felborult azzal, hogy elvetettétek a sulykot.

A kérdés feltevőjének valamint a 2. hozzászólónak üzenem, akiknek ezzel kapcsolatban félelmeik vannak, hogy úgy érzem, talán tudnék segíteni, de csak részletes kikérdezés (hosszúnak ígérkező beszélgetés) után. Amennyiben ténylegesen fennáll még a probléma, és úgy gondoljátok, őszintén beszélgetnétek róla valakivel, úgy a hozzászólásom alján lévő [Privát e-mail a kérdés kiírójának] c. hivatkozásra kattintva írjanak egy e-mailt amiben adjanak meg egy e-mail, és ha van msn-címet, és megpróbálok segíteni.

Üdv: EE

2009. dec. 18. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

*** A technika ördöge nem alszik...:

[Privát e-mail a válasz írójának] c. hivatkozás értendő a kérdés kiírója helyett előbbi hozzászólásban, ami uerre is igaz... <:$

2009. dec. 19. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!