Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az egyik herém néha nagyobb...

Az egyik herém néha nagyobb mint a másik és fáj is. Mitől lehet? 13/F

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és szoktam masztizni és néha ez egyik herém kicsit nagyobb lesz a másiknál és fáj is. Pár napon belül elmúlik, de néha újra jelentkezik. Összefügghet azzal hogy maszturbálok vagy azzal hogy van pár boxerem ami igen laza és lóg? Amikor fecskét veszek fel elmúlik általában. Ha orvoshoz kell menni azt hogy mondjam el az anyukámnak? Nagyon kínos lenne nekem.

2013. dec. 27. 19:26
 1/6 szamo77db ***** válasza:
Az, hogy az egyik heréd nagyobb a másiknál, teljesen normális, minden férfinél így van ez. Általában a bal a nagyobb, de ha fordítva van, akkor sincs semmi baj. Nekem is a jobb a nagyobb és működik minden rendesen. Maszturbáláskor a herék azért húzódnak össze, hogy kipréseljék magukból a spermiumokat. Ettől lehet egy kis fájdalomérzés, különösen, ha túlzásba viszed a maszturbálást. Szerintem nem anyukáddal kellene az ilyen jellegű problémáidat megbeszélned. Ezek olyan férfi dolgok. Apukáddal milyen a viszonyod? Vele nem tudnál beszélni erről? Vagy idősebb unokatesóval, aki bevezetne ezekbe a dolgokba. Sajnos, nekem sem volt olyan a viszonyom az apámmal, mint kellett volna, így végül az anyámhoz fordultam, nagyon kellemetlen volt!
2013. dec. 27. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó választ kaptál elsőre is .Még a kérdésedhez annyit,a boxer gatya tökéletes,ha lehet csak ilyeneket hordjál .Ebben tud jól mozogni a zacsid is
2013. dec. 27. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:

A két heréje senkinek sem tökéletesen egyforma. A kérdés az, hogy csak erről van-e szó, vagy az egyik érezhetően megnagyobbodik néha?

Mert az, hogy megduzzad, semmiképpen sem normális. Okozhatja pl. gyulladás vagy visszértágulat.

Bármennyire is kínos egy ilyen beszélgetés, fogd fel úgy, hogy ez is egy egészségügyi probléma! Bármilyen egyéb betegséggel is orvoshoz vinne anyukád, ezzel sem lesz másképp! Ha nincs is komolyabb baj, legalább önmagad megnyugtatása érdekében is érdemes megnézetni.

Szerintem a laza boxerrel, vagy maszturbációval nem függ össze (ha csak nem maszturbáció után duzzad meg).

2013. dec. 27. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs rossz viszonyom apukámmal, csak ő mozgássérült, nem tud el vinni az orvoshoz, anyának meg nem mondhatom hogy "semmi bajom de azért szeretnék orvoshoz menni".
2013. dec. 27. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában a két here soha sem egyforma! Amelyik nagyobb, az több spermat termel, mint a kisebb!
2024. jan. 28. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Reméljük, a kérdező egy évtized alatt rendbe jött már...
2024. jan. 28. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!