Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Részleges fitymaszűkület?

Részleges fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
Merev helyzetben a makkomról a fityma kb. a feléig csúszik csak le normálisan(ha előtte megfürdök akkor teljesen) de akkor se magától hanem le kell húzni. Tehát magától semmiképp nem csúszik le az egész. Mit lehet tenni? műtét nélkül is meglehet oldani?

2013. dec. 26. 01:28
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
jah, vazelin.. vagy tartsd mindig folyadékban... mint a kivehető fogsort.. vagy formaldehidben... menj orvoshoz
2013. dec. 26. 01:29
 2/7 anonim válasza:
43%
részeges -t olvastam elsőnek.
2013. dec. 26. 01:34
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
egészség topikba való.
2013. dec. 26. 02:03
 4/7 anonim válasza:
0%
most lehet kiröhögsz de kérdezd meg anyukád. ő tudni fogja mit kell tenni. mikor baba voltál is ő oldotta meg ezt a gondot ugyanis a fiú babáknak teljessen le van tapadva és egyátalán nem lehet lehúzni. szal anyud kérdezd és elmondja mit tegyél
2013. dec. 26. 05:14
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Érdemes megcsináltatni. Nemcsak neked lesz jobb utána, hanem a barátnődnek is. A világon a férfiak 25 - 30 %-a körül van metélve, Magyarorszszágon is terjed, egészséges, higiénikus, jó dolognak tartom.
2013. dec. 26. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

Itt a gyakorikerdes.hu-n jó pár kérdés olvashatsz a részleges fitymaszűkületről de férfiak egészsége témában.

Két fajta műtét közül válaszhatsz.

Műtét nékül szerintem nem. Próbáld tornáztatni de gondolom már próbáltam. Először felírnak egy kenőcsöt de szerintem az hülyítés attól nem javul semmi.Nekem is ilyenem volt.

A férfiak egészsége témában mindent megtalálsz.

Még ha rossz helyre is írta a kérdező a kérdést nem kéne így reagálni a kérdésre. Szerintem nem vicces.

2013. dec. 26. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:
15%
A sajat erdekedben mondom, ha meg nem tettel volna semmit: minel tobb elobort igyekezz megtartani, ami egeszseges.
2014. ápr. 7. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!