Herék mérete, ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 23 éves vagyok, és az a problémám (ha probléma egyáltalán), hogy a bal herém sokkal nagyobb a jobbnál. Tudom, hogy nagyobbnak is kell lennie, de most körülbelül ez a felállás: bal herém ránézésre olyan kb 10x5 centis, a jobb meg néhányszor néhány centis. Nem érzékenyebb szerintem a kelleténél, csak a mérete ijesztett meg egy kicsit, mert szerintem nem volt ekkora, de sose néztem különösebben. Ezzel forduljak orvoshoz, vagy ha valami bajom van, akkor érzékenyebb lenne? Köszönöm előre is.2013. dec. 21. 10:40
1/2 anonim válasza:
Azonnal orvoshoz!!!! Nekem is ilyen lett a bal és hererákom volt. Semmi más tünet csak nagyobb lett. HÉTFŐN UROLÓGUS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!