Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A herémen "elvékonyodott" a...

A herémen "elvékonyodott" a bőr, de nagyon. Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Már pár hónapja is gyanús volt, de egyre durvább, most már szinte ki van simulva, eltűnt a ráncolata és nagyon vékony és sima lett. Hétfőn elmegyek az urológushoz, de már nagyon ideges vagyok. Volt valakinek hasonló?

19/F

2013. dec. 15. 01:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt írja a homeopátiás könyvem, hogy PYROGENIUM CH9-et szopogass el minden nap 1-szer 5 golyót. (de ha csak magasabb van, tehát pl. PYROGENIUM CH30, akkor elég hetente kétszer /hétfőn és csütörtökön/ 1-szer 5 globuluszt elszopogatni, éhgyomorra!) és a szert ne tedd mobiltelefon vagy számítógép mellé!

De, ha úgy érzed, hogy nem vékonyodott el, csak fénylő, akkor Mercurius solubilis CH9-et szopogass el!

(A legjobb az volna, ha elmennél a homeopátiás orvosomhoz.)

2013. dec. 15. 02:14
 2/4 II.Dartheon ***** válasza:

szerintem ne szedjél be semmit.. és az miért probléma neked h sima a golyód?

de ha akarod mutasd meg a dokinak, de szerintem csak annyit mond majd h "menj haza, nyugi" és kész...

De lehet nincs igazam, inkább kérdezz rá.

2013. dec. 15. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Hasonlót írnék mind a 2 es.Az 1 est meg felejtsed el .

Ha már orvoshoz fordulsz,akkor talán a bőrgyógyászhoz kellene,a bőrről van szó.Miért nem lehetett azt írni,hogy a

zacsi bőre simává vált .A herének valóban simának is kell lenni .Jó lenne tisztában lenni a nemi szervek neveivel is .

2013. dec. 15. 11:00
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

jaj, tisztában vagyok én már az évilágon mindennel, egész életemben ezen idegeskedtem, mert csak 1 herém van, az is mindig problémázik, csak idegességemben herét írtam herezacskó helyett. már fejből sorolom az összes betegséget, de ilyesmi egyiknek a tünetei közé se tartozik, és nem az a baj hogy sima a zacskó, hanem az hogy érzékeny is ettől. és rohadtul ki vagyok már akarva, mert a TAJ-kártyát is csak most tudtam megcsináltatni, az meg még kitudja hány hét, mire elkészül.

2013. dec. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!