Lehet, hogy hormonzavaraim vannak? 19/f selymes bör, ginekomasztia, enyhe szörzet, kissé nöies hang
Figyelt kérdés
Heló. Már évek óta aggasszt ez a téma, kb. 12 éves koromtól. Elöbb nem figyeltem fel rá, mert úgy gondoltam késön érö tipus vagyok, de a mai napig sincs kimondott férfias alkatom, az arcomon gyenge és kevés szörzet van, amit csak 2-3 hetente borotválok, habár a lábon, hónaljon és ott lent mondjuk "normálisan" szörös. A péniszem kimondottam kicsi, annyira, hogy nyugalmi állapotában simán keresztbe tudom tenni a lábaim, elég szorosan, nem kényelmetlen. A böröm az egész testemen nagyon selymes, mint a lányoké, többször felfigyeltek rá az emberek. Az évek során volt egy pár pattanásom, de nem volt soha egyszerre 4-5 pattanásom, az arcom még mindig olyan selymes, sima, ráadásul ginekomasztiám van. Túlsúlyos voltam, de lefogytam 25 kg-t. Az nem tudom mennyit jelent, de a mutatóujjam hoszabb a gyürüsujjamnál, ami a nöi kéznek felel meg. Voltam 2 alkalommal endokrinológusnál és vérvételen, ahol azt mutatták ki, hogy a TESZTOSZTERON szintem túl magas. Ezt nem értem... valaki tud segíteni, megnyugatni? Túlreagálom a dolgot? 19/f2013. dec. 12. 22:53
1/2 anonim válasza:
Pár tulajdonságodat irigyelem. Kevés pattanás, 2-3 hetente elég borotválkozni. Nekem naponta kellene.
Szerintem ez idővel megváltozik. Mármint a tesztoszteron szint. A testi arányaid biztos, hogy nem fgonak változni (értem ez alatt a péniszed méretét és az ujjaidat).
2/2 anonim válasza:
Ha voltál endokrinológusnál és nem találtak problémát, akkor történet vége. Ilyen vagy és kész. Ha mereven nem kicsi a pénisz, akkor ez csak egy szimpla vérpénisz, ami normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!