Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemen merevedett...

A péniszemen merevedett állapotban nem tudom felhúzni a "fitymát". Van egy ilyen pici valami ami ezt akadályozza. Mért van ez? Még szűz vagyok F/16

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vok mer nekem is ez a problémám

15/F

2009. nov. 23. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet hogy fitymaszűkületed van, mindenképpen menj el orvoshoz és vizsgáltasd meg mert ez később a szexuális életedet is akadályozni fogja.
2009. nov. 23. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet rövid a fitymaféked. Ezt egy pár perces orvosi "műtét"-el meg lehet oldani , de el se végzik mindig, csak akkor ha egyáltalán nincs rendben, mert legfeljebb zavar, de baj nem elsz tőle.
2009. nov. 23. 22:34
 4/9 A kérdező kommentje:
hááát köszönöm ... így igazából "félek" a szüleimnek elmondani mert szerintem ez ciki ..:S
2009. nov. 23. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig jobban jársz ha összeszeded magad. Előbb utóbb gondolom akarsz nemi életet élni... Így nem fog menni, amíg ez a probléma fennáll. De egyedül is elmehetsz már az orvoshoz, ha nem mered szüleidnek mondani.
2009. nov. 23. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:

ez a rövid fitymafék probléma.

az orvos ezt télleg 10 perc alatt orvosolja, csinál egykis bemetszést, és ennyi. 2 hét alatt már felis gyógyultál. szüleidnek nemis kell elmondanod, ha nemakarod, eccerűen csak elsétálsz az urolgiára, és közlöd h rövid a fitymaféked.

2009. nov. 24. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:

a páromnak is ez volt a baja, és egyszer túlságosan eljátszadozott magával még szüzen és felrántotta magának. ömlött a vér belőle, de pár nap alatt begyógyult. azóta semmi baja, de én biztos inkább orvoshoz küldtem volna...

inkább vágják szépen és gyorsan mint szakadjon szana széjjel.

menj orvoshoz azzal jobban jársz:D jobbulást

2009. nov. 24. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

ne metéltesd körül magad, semmi értelme.

a rövid fék problémát nem metéléssel orvosolják, nehogy megengedd h körülmetéljenek....

2009. nov. 24. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:

A fitymára vigyázni kell és figyelni, hogy ha nem lehet krémmel, sok idő alatt megoldani a tágítást, akkor minél kevesebbet vágjanak le belőle, mivel funkciója van (meglepő módon, mint mindennek rajtunk és bennünk) szóval bemetszés, részleges metélés, esetleg valami jobb plasztika még szóbajöhet, nem kell elhinni, hogy a "legjobb megoldás" a körülmetélés, mert ezt a szüleimmel is elhitették és most, mivel magamon viselem az elrontott műtét összes jellemzőjét, ezért most nem tudok tisztességes szexuális életet élni és úgy nézek ki, mint egy nemibeteg.

Ne higgyetek azoknak, akik arc nélkül a neten másokat akarnak csonkoltatni, kihasználva a tájékozatlanságot!

2009. dec. 14. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!