Mitől fájhat a férfi hasa alja szex után?
Figyelt kérdés
A páromnak hosszas szeretkezés vagy hosszabb felfokozott izgalmi állapot után fáj a hasa alul.Fogalmam sincs hogy melyik szerve vagy mije fájhat,de azt mondja,hogy a csípője környékén belül.Régebben is fájdogált a háta és az oldala,így a veséjére gondoltam,de az a szexszel talál nem függ össze.A dologhoz hozzátartozik hogy mivel olyan munkát végez,az aranyere is kint van.Orvoshoz elmenni fél.Mi lehet ez?2009. nov. 23. 17:42
2/5 anonim válasza:
Ugyan már..fél elmenni?Miért mi a legrosszabb, ami történni fog, hogy meggyógyul??Szedje már össze magát, és küldd el orvoshoz! A férfiak olyan szörnyűek :S.Itt mi úgysem tudunk segíteni, orvos meg meggyógyítaná...
3/5 anonim válasza:
akár izom is lehet
nem kell mindig a legrosszabbra gondolni
4/5 anonim válasza:
a partner nagy seggétől,hát ilyet....
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem meg elmehetsz a fenébe a nagy seggeddel.Hasznos segítséget vártam nem utálkozást.Köszi.
2009. dec. 14. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!