Fityma szűkület lehet?
de akkor miért írtad azt h "Kb. 1 éve nem mostam,"? :D
érdekel a dolog..
Nos sokan azt csinálták/javasolták hogy a fitymát óvatosan hátrahúzták, vagyis nyújtani kell.. persze valmaivel előtte kell bekenni, de ne mtudom mivel! babaolajat említettek, de lehet mást is, rég volt már... más véleménye is kéne ehhez.
de amúgy.. mereven nem bírod hátrahúzni, vagy lankadtan sem?
Mitől félsz pontosan?
Jobb lenne ha elmennél, mert nem érdemes az ilyesmit még jobban elhanyagolni. 17 évesen pedig már majdnem felnőtt vagy, szóval tedd túl magad a félelmeiden! A szüleid pedig nyilván megértenék és segítenének Neked!
Valszeg ha muteni akarjak, akkor lehet valami mas megoldas es nem a teljes korulmeteles, ha ilyen van, akkor inkabb csinaltasd meg, de vigyazz, kihez mesz....
Egyedul a teljes korulmeteles problemas szerintem, nekem az okozott meg most is okoz sok problemat, a tobbi megoldas, amikor hagynak ott bort, nem veszes
A vizsgálat során megmondják, mit lehet vele kezdeni (az orvos saját felkészültségétől is függ, hogy mit fog mondani, ahogy a konkrét szűkülettől is). Azonnal nem fognak műteni, főleg mivel semmilyen akut krízishelyzet nem áll fenn.
Szóval a vizsgálattól semmi félnivalód nincs. Az orvos javallata pedig nem parancs.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!