Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Urológushoz kell mennem....

Urológushoz kell mennem. Attól félek, hogy vizsgálat közben merevedésem lesz. Mit csinált aki szintén így járt? Vagy ez természetes ott?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akármennyire is érzékeny vagy, semmi szexualistás nincs egy orvosi vizsgálatban, inkább összehúzodik mindened picurkává, le ne vágja a doki a p*csöd, golyóid, tudat alatt mindeki inkább ettől fél :)
2009. nov. 24. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
én is pont így vagyok vele. ha már a gondolataimban felmerül egy ...valaki már feláll :/
2009. nov. 24. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Én már jártam így,igaz nem urológusál,de vizsgálat közben merevedésem lett.Semmi sem történt,nem szólt a doki semmit,de nagyon kellemetlen volt.
2009. nov. 27. 20:46
 14/16 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen problémáim, mert bárki előtt meztelen vok, feláll...(14/F) Segítsetek már neki is, meg nekem is mi a baj...
2009. nov. 29. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:
alacsony ingerküszöb az oka! Ez nem jelenti azt, hogy meleg lennél, vagy ilyesmi, egyszerűen ez van berögződve, hogy a meztelenség a szexualitás egyik jelzője és így reagálsz rá! Akkor van baj, ha a csaj előtt nem áll föl! Am ha ingerlik, mindenkinek föláll, aki nem impotens, hiába, hogy férfi, vagy nő csinálja!
2009. nov. 29. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:

szia, ilyen nekem is volt, igaz, nem urológusnál. Sima háziorvosi vizsgálaton, mikor átjelentkeztem másik dokihoz. Alsónadrágra vetkőztetett, végigvizsgált alaposan. Aztán mikor azt hittem, h készen vagyunk, szólt, h toljam le a kisnadrágot és feküdjek fel. A torkomban dobogott a szivem, úgy izgultam, mikor az alhasamat nyomogatta. Majd megfogta a péniszemet és hátrahúzta a fitymát, áttapintotta a heréimet, közben megkérdezte, h mereven is fel tudom-e húzni a bőrt...na ekkor kezdett el felállni picit (szerencsére alig észrevehetően), utána visszahúzta a bőrt a makkomra és azt mondta, makk egészséges vagyok...úgy mentem haza, h végig fel voltam izgulva, hatalmasat szeretkeztem a barátnőmmel utána...

szóval a merevedés előfordulhat, de azért agyban lehet hadakozni ellene...

2010. ápr. 6. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!