Urológushoz kell mennem. Attól félek, hogy vizsgálat közben merevedésem lesz. Mit csinált aki szintén így járt? Vagy ez természetes ott?
szia, ilyen nekem is volt, igaz, nem urológusnál. Sima háziorvosi vizsgálaton, mikor átjelentkeztem másik dokihoz. Alsónadrágra vetkőztetett, végigvizsgált alaposan. Aztán mikor azt hittem, h készen vagyunk, szólt, h toljam le a kisnadrágot és feküdjek fel. A torkomban dobogott a szivem, úgy izgultam, mikor az alhasamat nyomogatta. Majd megfogta a péniszemet és hátrahúzta a fitymát, áttapintotta a heréimet, közben megkérdezte, h mereven is fel tudom-e húzni a bőrt...na ekkor kezdett el felállni picit (szerencsére alig észrevehetően), utána visszahúzta a bőrt a makkomra és azt mondta, makk egészséges vagyok...úgy mentem haza, h végig fel voltam izgulva, hatalmasat szeretkeztem a barátnőmmel utána...
szóval a merevedés előfordulhat, de azért agyban lehet hadakozni ellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!