Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lézeres fitymafék műtét hol...

NorbHuN kérdése:

Lézeres fitymafék műtét hol lehet?

Figyelt kérdés
Szeretném megtudni hol tudnak lézeres fitymafék mütétel ellátni ? Állítolag hatásosabb ez a módszer mint késel átvágás. Köszönöm előre is
2013. dec. 8. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A legnagyobb különbség,lézeresnél mélyen a zsebbe kell nyúlni . Kevésbé vérzik,mert leégetik.Az érzéstelenités ugyan olyan,és az utána való napok pont olyan fájdalmasak .

Merevedésnél ugyan úgy fog húzódni ,feszülni .

Magán klinikákon van ilyen .Késel sem átvágják ,ha nem leműtik az kis bőrlebenyt onnét.Az erős vérzés miatt varrják .

2013. dec. 8. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Lézer klinika, de ott jattolni kell.
2013. dec. 8. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
3-4 napja volt szikés fitymafék műtétem Debrecenben. Nem fáj annyira mint azt mondják. Az injekció az nagyon fáj, amikor érzéstelenítik. De azóta szinte semmi probléma. Kamillával mosni kell, meg neogranormonnal kenegetni. Mikor feláll akkor feszül ott, ahol össze van varrva. De egyébként szinte egyáltalán nem fáj.
2013. dec. 9. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nekem jövőhét szerdán lesz a műtétem és remélem hiba nélkül fog zajlani :) Még egy kérdés a rövid féknek lehet köze ahoz ,hogy barra ferdül a péniszem vagy nem okoz nagy akadájt ez szex közbe ? Vagy valami ? :S
2013. dec. 13. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet köze hozzá, és ha nem lesz meg a műtét akkor lehetnek nagy problémák szex közben. Mindig feszülni fog, sőt, szex közben akár el is szakadhat, ami sokkal kellemetlenebb, mint egy műtét.
2013. dec. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!