Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Már régebben hosszan a pénisze...

Már régebben hosszan a péniszemen piros csík jelent meg. Lehetséges, hogy az miatt hogy szárazon vertem? Mit tudnék tenni, hogy elmúljon? Mert nagyon zavar. Aloe Vera-val kenegetem mostanában.

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 19:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az alján van,de a zsacsiig nem megy. Olyan mintha kidörzsöltem volna,vagy hasonló. Nem fáj,nem viszket,semmi nincs,csak zavar.
2013. dec. 7. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Csik az mindenkién fut végig.Ha fehérbőrű vagy ,akkor ez pirosabb is lehet.A masztitól ilyen ,ezzel nincs is különösebb gond.Mire elmúlna ,újra masztizol .Miért zavar,ki nézegeti ezt naponta .Maszti szünet kell ,és elmúlik .
2013. dec. 7. 20:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Egyébként igen,fehérbőrű vagyok. Köszönöm szépen a hozzászólásodat és a segítségedet is!
2013. dec. 7. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondoltam ,mert náluk a húzkodástól pirossá válik .
2013. dec. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!