Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mekkora az esélye, hogy egy...

Mekkora az esélye, hogy egy komplett anyajegyszűrésen hátrahúzza az orvos a fitymámat is?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Miért? Nem lehet hátrahúzni? Figyi, ha fitymaszűkületed van, ne titkolgasd, hanem kezeltesd, mert nem fog elmúlni magától.

Amúgy szerintem kvázi semmi esély nincs, hogy a doki húzza hátra.

2013. dec. 7. 12:19
 2/6 A kérdező kommentje:
de, hátra lehet húzni, minden gond nélkül, csak érdekelne, hogy ez meg is történik-e majd...ha valaki esetleg tapasztalatból is tudna válaszolni, megköszönném!
2013. dec. 7. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Elég kicsi.

Felsőtest, lábak, kar.

Nyilván rá fog kérdezni máshol van-e még olyan elváltozás, ami érdekes lehet, hiszen te ismered a testedet. Ha a fitymád alatt van, akkor azért szóljál róla.

2013. dec. 7. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Semennyi .
2013. dec. 7. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
NÉzd ha saját döntésből mész anyajegy szűrésre akkor alsóneműre kell vetkőzni ha nagyon alapos akarsz lenni,te döntöd el milyen testrészeden akarod megnézetni az anyajegyet,így ha magad döntesz akkor kicsi az esélye,hogy lehúzatná a boxeredet,max rá kérdez van e azon a testrészen anyajegyed.
2013. dec. 7. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a péniszemen van egy anyajegy, szóval én ráfáznék. :)
2013. dec. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!