Miért nem tudok rendesen vizelni?
19 éves fiu vagyok és kb 1 éve történt hogy nem tudok rendesen vizelni, mármint mikor megyek a WC-re, és akarok vizelni, nem indul el, olyankor leűlők (ha nagyon kell akkor általában elszokot indulni, de nem mindig) es 10-15 másodperc után megindul de nem űrűl ki teljesen, érzem hogy még maradt benne, és utána ha erőlkődők 1-2 csep meg kijőn, de utána 1-2 óráig csíp, éget, eleinte nem szűnt meg pár órán belűl de most már igen.
Voltam urólogusnál is, de azt mondta hogy csak egy kis felfázás, de az már el mult volna, de ez nem, vittem vizelet mintát is 2szer de negativ lett, a nemi életem is rendesen műkődik, anyira nem komoly, de rossz érzés mikor akarok pisilni es nehezen indul el, vajon mi lehet a probléma?
Előre is kőszőnőm.
A vizelet elzáró szelep férfiaknál a prosztatán áthaladó
húgycsőben van. Ezért gondolom ,hogy valami köze a prosztatának is lehet köze .Én is sokszor megtapasztalom ezt a helyzetet,főleg reggel az első pisilésnél .Ezért le is ülök hozzá .De én már 3 x több vagyok nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!