Kotont véletlen kimostam, használjam még?
Figyelt kérdés
Nem poénkodás és hülyeség érdekel! A farzsebemben maradt véletlen és kimostam a gatyát. Nem lett semmi baja a csomagolásnak, a festék kicsit megkopott de ennyi, szerintetek használhatom még vagy inkább ne, ha mégis valami mosószer került rá/bele, akkor lehet valami egészségkárosodásom? Előre is köszi és a hülyeséget mellőzzétek!2013. nov. 9. 12:08
11/13 anonim válasza:
Aztán majd megszületik a Tomi kristály gyerek.
Viszont ha inkább indigó gyereket szeretnél, ne felejtsd el még időben bekenni a kotont egy kis tintával is!
12/13 anonim válasza:
eggy jobb koton nem 100 forint
hany fokban lett kimosva? ha 30-40 és a csomagolása ép, akkor szerintem! használható, de felelősséget nem vállalok
kérdezd meg a gyártót, biztos van email címe
13/13 anonim válasza:
Használható csak nem biztonságos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!