Mitől vna az h kondizok itthon izmos vok de a térfogatom valahogy nem nő?
a megoldás rituális öngyilkosság.
Egyébként azért "eresztesz le" ha 1 hónapig nem csinálod, mert az izmok leépülnek ha nincsenek terhelve. És vagy azért nem nő az izmod mert nem elég a terhelés (kevés az ismétlásszám, alacsony az intenzitás, ..) vagy azért mert a kaja kevés. Ha szép izmokat akarsz akkor egyébként sem fekvőzni kell, hanem konditerembe menni.
Ja és még mielőtt hasonló kérdést teszel fel, OLVASS. Ez itt az internet, bármit meg lehet találni.
jah ebben igazad vna cska lusta vagoyk keresgélni. kaja kevés az lehet ncis naki főzzön mituán két mostohatesomal lakok együtt. :D terhelés sem elég ja lusta vagoyk érted?? de nagyon nem tom ez se h mért van h iylen lusta vagyok. lsuta vok még 2 perig nem bírok állni oylan lusta vok.
vmi gyorsító kéne.
akkor tényleg csak a rituális öngyilkosság segíthet!! :)
Egyébként akaraterőről hallottál-e már? Ja és én is magamnak főzök, pedig fiú vagyok :)
nincs akaraterőm tesó. lusta vok sp kéne. v vmi gyorsító. de mi a tökömről beszélsz rituálsi öngyilkosság hagyál már b+ elöbb olvasd el ezt és utána gondolod meg h mit is írtál: [link]
nem vices.. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!