Normális ha egy 14 éves fiú meztelenül vagy csak egy szál boxerben alszik?
Figyelt kérdés
Mert anyukám nem igazán szereti még azt se ha csak boxerban alszom :S De nekem úgy kényelmes...2009. nov. 15. 16:12
11/17 anonim válasza:
Eléggé prűdek a szüleid.
Nálunk mindenki úgy alszik, ahogy jólesik. A fiam (14 éves) boxerban, én meztelenül.
A paplan alatt úgysem fog senki sem nézegetni, úgyhogy aludj úgy, ahogy jóesik.
12/17 anonim válasza:
Én is boxerban alszom meg pólóban, nyáron legalábbis. Ez akkor most abnormális? :D
13/17 anonim válasza:
Az sokkal jobb a férfi nemi szervnek ha legalább este nem szorítja boxer. Én továbbra is ajánlom ezt a jó szokásodat. Én is mesztelenül alszom.
14/17 anonim válasza:
Normális, mindenki aludjon úgy, ahogy neki kényelmes. Én is meztelenül alszok, anyám szokott reggel ébreszteni, ő is meztelen szokott lenni, a hugom is.
19/F
15/17 anonim válasza:
Teljesen normális kb. ilyen idős korom óta meztelenül alszom, sőt nyáron otthon napközben is meztelenül vagyok.
Kényelmes és egészséges is
16/17 anonim válasza:
Ha meztelenül alszik, az normális, ha boxerben az nem.
17/17 anonim válasza:
aludj úgy ahogy neked kényelmes én is meztelenül alszom 10 éves korom óta 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!