17 éves vagyok, és elég sok problémám van, ami miatt aggódom, nos: Sokszor viszket a herém, illetve az ánuszom, eléggé sűrűn, Görbe kicsit a farkam, és mikor kielégítem magam utána azonnal lelankad, és ha nem figyelek akkor is, többi lent!?
Figyelt kérdés
És nem tudom teljesen merev állapotba felhúzni a bőrts, mert feszül, csak a makk pereméig. Azon kívül hogy menjek el orvoshoz mert fitymaszűkületem van oké, de azon kívül a többi normális?2013. nov. 1. 23:40
11/24 A kérdező kommentje:
bob68, te meg fáraszd az olyan flegma,bunkó,köcsög embereket a beszólásaiidal amilyen tevagy, és ne azokat akik normális válaszokat várnak :)
2013. nov. 1. 23:47
12/24 anonim válasza:
Én is a szappant javaslom, de inkább nyeld le keresztben, jobban jár a világ :D
14/24 anonim válasza:
Ohh Daniel, nem megmondtam neked, erről nem itt beszélünk. Édes Danielem.
15/24 A kérdező kommentje:
Jégsárkány te meg fesd ki a körmeidet, aztán jelentkezz a homóknál, veled meg azok járnak jól :D
2013. nov. 1. 23:50
16/24 anonim válasza:
Nehogy már te oltogass még bárkit is,aki tulajdonképpen azt kérdezte,hogy "Viszket a seggem,meg a tököm,mit csináljak?" :D
17/24 anonim válasza:
Öhm... ezt kétlem. A homók nem hiszem, hogy gerjednének rám, festett köröm ide vagy oda :)
De tudod mit, lehet jövő héten kifestem a körmeim feketére, ha már így felhoztad :)
18/24 anonim válasza:
eléggé viszkethet amint látom
de még mindig javasolnám a doki felkeresést ,mert kezd krónikus lenni
19/24 anonim válasza:
Jah és hogy ne mondhasd,hogy sz..r a magyar,válaszolok is:
Vakard meg.
De aztán moss kezet.
20/24 anonim válasza:
Olyan nehéz lenne elballagni két orvoshoz? És ha valami komoly probléma van?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!