Fityma szűkületem van? És ha igen mit kell tennem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és merev állapotban nem teljesen húzódik le a fityma a makkról de ha lassan húzom lefele erőszakkal akkor lemegy.. de ha nyugalmi állapotban van akkor nincs semmi baj. ez fitymaszűkület? és zavarhat valamit? mert szexuális dolgokban nem vettem észre hogy zavart volna valami.. én is most tudtam meg hogy ez van:S eddig természetesnek tartottam.2013. okt. 29. 01:20
1/5 anonim válasza:
Nem természetes, ez a relatív fitymaszűkület. Menj el orvoshoz, majd megmondja, hogy mennyire szűk. Ha pisilésen kívül szeretnéd másra is használni majd, akkor érdemes megcsináltatni. Ez egy kisműtét, nem kell az éjszakát a kórházban töltened. Teljesen fájdalmatlan, pá hét alatt meggyógyul, és mind egészségileg, mind szexuálisan jobb lesz, mint a jelenlegi állapot.
2/5 Vörösnefelejcs válasza:
Ha szexben eddig nem tűnt fel, akkor szerencséd volt. Meg a párodnak is. A műtét előtt érdemes meleg vízben üldögélve húzogatni, hogy szokja. Ha nem sikerül kitágítanod, urológia. Nem kell neki pár hét sem, hamar gyógyul. Bátorság.
3/5 A kérdező kommentje:
miért kell megműteni? és miért volt szerencsénk? történhetett vonla valami eddig? meg tudtam csinálni hogy teljesen merev állapotban van és hátrahúzom teljesen ma.. és rendesen ment.. most nemtudom hogy szűkület e vagy nem:S
mert ha akarom letudom húzni és úgyis marad akkor
2013. okt. 29. 17:02
5/5 anonim válasza:
Az, hogy magától nem húzódik hátra a fityma mereven, semmi bajt nem jelent – valakinek automatikusan hátramegy, valakinek nem. Ha kézzel nem túl nagy macera egyébként hátrahúzni, akkor pedig semmi bajod, nem kell itt semmit műteni.
Ha esetleg rosszul értelmeztem valamit, javíts ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!