Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Maradhat valamilyen károsodásom?

Maradhat valamilyen károsodásom?

Figyelt kérdés
Leborotváltam a fanszőrzetem! A végén leakartam fertőtleníteni arcszesszel de véletlenül jutott a zacskómra is és egy csepp a makkra is! a makkot leöblitettem hideg vizzel együtt meg a zacskót is de a zacskóm elkezdett égetni! Egy idő után elmult! Maradt valamien károsodás vagy valami szövödménye lehet?
2009. nov. 13. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2009. nov. 13. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, sorvadást okozott az agyadban, mert hol összekevered, hol meg kihagysz betűket.

Vagy megártott a fertőtlenítőszerben az alkohol???

az is pusztítja az agysejteket.....

2009. nov. 13. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:
HaHaHa ha nem tudok normálisan válaszolni ne irjatok am meg siettem már sry!
2009. nov. 13. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmiféle károsodásod nem lesz! Az arcszeszben lévő alkohol csípte a bőrödet, mivel pici, szemmel nem is látható mikrosérüléseket okozhattál a borotvával - amit nem tudsz elkerülni - ezért az égető érzés. Ugyanilyen, ha az arcodat borotválod, ha megsérted, az arcbőröd is égni fog az alkoholtól.
2009. nov. 14. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!