Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogy minden nap...

Miért van az, hogy minden nap kenem az arcom, de mégis minden nap hámlásos?

Figyelt kérdés

És mindeközben nagyon zsíros az arcbőröm.

Nem értem.

Dove meg Nivea krémeket használok.

2013. okt. 25. 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Seborrhoeás dermatitis okozza. Ez egy úgymond bőrtípus,ami az erre hajlamos egyéneknél jelentkezik. Rendszeresen kell kenegetni,de nem azokkal,amit leírtál,mert a bennük lévő tartósító,illatanyagok csak fokozzák. Amikor csúnya, akkor steroidos krémmel lehet kezelni (ezek közül arcara legjobb a Laticort,Locoid). Ez leviszi a gyulladást,hámlást, amikor szép a bőröd,akkor pedig egyszerű gyógyszertári refrigeránssal,hogy megelőzd a kiszáradást.
2013. okt. 25. 07:34
 2/7 anonim ***** válasza:
A szintetikus kozmetikumok is előidézhetik ezt a problémát. Csak természetes alapanyagokból készült szappant használj az arcbőrödre.
2013. okt. 25. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Kezdd azzal, hogy nem használsz dove meg nivea krémeket, nem arcbőrre való szerintem. Fölösleges illatanyagok és egyéb baromságok vannak benne, pláne ha érzékeny a bőröd, akkor ne használj tipikus bolti kozmetikumot. Szerezz be egy szinte minden mentes szert, amivel először is tisztítod az arcod. Ha ez megvan, akkor utána meg egy normális - nem agyonreklámozott - krémmel ápold az arcod.

Én dm-ből a Waschbalsam nevű baba mosdató krémet használom, a viszkető bőrfoltjaim is eltűntek azóta. Arckrémeket is a dm-ből veszek már évek óta, az alverdés krémek nekem nagyon beváltak.

2013. okt. 25. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Hogy ki hol veszi az arckrémet teljesen magán ügy .

Általában ott,ahol ugyan az a nevű olcsóbban kapható .

DM üzlet meg nem is mindenhol van .

Én a Hélia-D nevűt ajánlanám.Már több féle arcbőrre lehet venni . Igaz,ez magyar gyártmány ,több éve gyártják,és már bizonyított is .

2013. okt. 25. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, magánügy volt addig, amíg a kérdező nem kérdezte, hogy miért ilyen a bőre. Ne kelljen már rosszul érezni magam, mert leírtam hogy én éppen mit használok és hol veszem. Konkrétumot írtam, mint ahogy te is.
2013. okt. 25. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors és tartalmas válaszokat! :D
2013. okt. 26. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg belülről is rendbe tenni magad. Pl. ne igyál rövid italt, mert az gombákat okozhat. és egyél probiotikumot. Pl. probiotikus joghurtot, probiotikus túrót, probiotikus kapszulát. és prebiotikumokat: pl. zabkorpát. és semennyi répacukrot és kevés szénhidrátot.

Legjobb az lenne, ha elmennél egy jó bőrgyógyászhoz. Lehet, hogy felír valami orvosságot. és arcot sose mossál szappannal. Van a patikákban egy mosakodó krém nevezetű szer, ami piros-kék tubusban van. Esetleg azt is próbáld ki. (illetve menj el homeopátiás orvoshoz, az felírja az alkati szeredet!)

2013. okt. 28. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!