Akkor én most kezdek érni? Többi lent?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a kérdésem hogy akkor most én kezdek érni ?
Azt vettem észre hogy a lábamon fekete szőrszálak jelentek meg. Nem olyan sok de azért van egy pár és mindenhol. A többi szőrszál az rajta szőke az nagyon sűrű rajta.
A péniszem körül jelentek meg szőrszálak (feketék) de nem nagyon lehet ezeket látni és főleg a péniszem felett jelentek meg. Amikor maszturbálok akkor amikor elélvezek akkor szokott kijönni ilyen átlátszó valami. Néha az egész makkom olyan lesz tőle annyi jön ki. De viszont a péniszem mérete eléggé kicsi 7 cm mereven. Mikkora várható hogy a péniszem megnő és szőrösebb is leszek ? 12 éves vagyok.
2013. okt. 23. 19:57
1/1 anonim válasza:
igen, azt jelenti
kb 14-15 éves korodra, bár utána is nőni fog még a péniszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!