3 napja metéltek körül és a makkomon lett egy elég durva nagy lila folt. Ez teljesen normális és idővel elmúlik?
2013. okt. 20. 11:11
1/9 anonim válasza:
Gondolom, igen.
Beavatkozás történt, amire a szervezet így reagál.
Megkérdezhetem hány éves vagy, és hogy miért döntöttél így, vagy szüleid döntöttek így?
Én egyébként egyre jobban egyetértek ezzel, mert nem lesz a pénisznek büdi szaga. Ami orális szexnél jól jön a nőnek.
2013. okt. 20. 11:41
2/9 anonim válasza:
A műtéti beavatkozás utó nyomai lehetnek a műtétnek .
Csak az eü.okból végzett körülmetélést tartom elfogadhatónak . Hogy női szempontból mi a büdös,azt most itt nem részletezzem .
2013. okt. 20. 16:06
3/9 A kérdező kommentje:
Az elsőnek: 16éves vagyok és én döntöttem így mert metélés nélkül nem tudtam/ a jövőbe se tudtam volna nemi életet élni!
2013. okt. 20. 16:45
4/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, a fitymafék mellett a makkomon. Már kezdtem megijedni, hogy elhalt :D Pár nap múlva elmúlt magától.
2013. okt. 21. 11:43
5/9 anonim válasza:
Értem. köszi a választ.
Más: úgy látszik sok büdi farkú van, mert lepontoztak, mint állat. :D
Szerencsétlenek.
2013. okt. 21. 17:18
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is pont a fitymafék helye mellet :DD
2013. okt. 22. 12:43
7/9 anonim válasza:
Akkor ugyan az lehet, mint nekem volt :) Nyugi, 3-4 nap, vagy max 1 hét ha lassan gyógyul, és elmúlik :)
2013. okt. 22. 14:15
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon halványodik de már nem anyira sötét mint volt! :)
Csak amikor lefelé lóg és az akkor az arcom felé néző része nagyon megvan duzzadva nem látom hogy szépen forrna össze mert a fitymafék mellet levan lapulva nincs megduzzadva és látom hogy forr össze szépen a seb.
2013. okt. 22. 17:04
9/9 anonim válasza:
Első héten én is meg voltam ijedve, amíg a varratok bent vannak, a gyógyulás nem látványos. Ha kezdenek kiesni, szinte egyik napról a másikra már lehet látni, hogy javul. Nekem a fék alatt szét is nyílt elég szépen, 3-4 nap neogranormon kenegetés után beforrt ott is, pedig azt hittem újra kell varrni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!