Miert nem novok meg?
Figyelt kérdés
15 eves leszek pár nap múlva es 168 cm magass vagyok. A tesom 19 eves es 194 cm magass. A szuleim magassága: apum 182 anyum 164 körül van. A testverem emlekszem ekkoran mar magassabb volt apunal egy kicsivel. Igaz mar borotvalkozott meg minden:D Nekem meg a honaj szorzetem most kezd el nőni. Azt mondjak az ilyesmi sokat szamit egy fiu fejlődésében. Ha megnovok akkod mikorra? Es max mekkorara?2013. okt. 11. 17:27
1/7 anonim válasza:
Ha most kezdesz szőrösödni ,akkor a növekedésed is most indul meg jobban . De te lehet hogy valamelyik nagy szülődre ütsz,és nem is leszel olyan magas .Még 3 évig nagyon lehet ám növekedni .
2/7 anonim válasza:
Te későnérő típus vagy kicsit,erről van szó,hiszen még csak most kezdtél el szőrősődni,de valószínűleg olyan magasra megnősz mint apukád és lehet hogy csak 16-17 éves korodban kezdesz el gyorsan nőni,akár 1 év alatt is 15 cm-t is nyúlhatnak a tinik.Arról van szó hogy fejlődés terén te másabb alkat vagy mint a tesód.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.A testverem vizilabdazik es kosarazott is regebb. Mindig mozgott valamit.Remelem magasabb leszek apumnal vagy legalabb akkora. Vegulis nincsenej elvarasaim csak remenykedem. Mivel tudnam befolyasolni a novekedest?
2013. okt. 13. 18:01
4/7 anonim válasza:
hát ha lány vagy ez nem is baj, az inkább hogy szőrösödsz:D kezdj el borotválkozni xdd am szerintem meg még simán nőhetsz! az ember 20 éves koráig is nőhet akár szóval ne aggódj:D
5/7 anonim válasza:
A postásotok termetét lenne érdemes megvizsgálni ebben az esetben akkor...
6/7 A kérdező kommentje:
=)) Tudtam hogy valaki bedobja ezt..Anyum Apum es a testverem verszerinti csaladtagok.
2013. okt. 18. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!