Beadassam magam H1N1 ellen vagy ne?
17:45 - igen, persze, a bátyád meg gondolom olvasta valamelyik konspirációs teóriás honlapon... :)
Az, hogy Magyarországon 40 éve oltanak influenza ellen az tény.
Az, hogy eddig soha senkinek nem lett baja az oltástól, az tény.
Az, hogy most is, mint ahogy az elmúlt 40 évben az oltás vivőanyagának összetétele üzleti titok az tény.
Az, hogy tekintélyes szervezetek százai vizsgálták már az oltóanyagokat (konkrétan ezt is) és soha semmi probléma nem derült ki róluk az tény.
Az, hogy nem fognak csak azért milliárdos költségen új vakcinát fejleszteni, hogy 40 év után most halálra mérgezzenek minket csak úgy heccből az nem közvetlen tény, de aki ennyire sügér üzletpolitikából az meg is érdemli, hogy elhiggye. Egy gyógyszercég attól lesz gazdag, hogy hatékony gyógyszereket állít elő, nem pedig attól, hogy megöli a potenciális vásárlóit.
A Coca Cola összetétele se nyilvános mégis elég sokan isszák...
17:56 - ez az, végre húzhatok még egy strigulát az "én ismerek valakit, akinek baja lett az oltástól" listámra! :D
Képzeld én pedig az oltástól lefogytam és meggazdagodtam, sőt, a kihullott hajam is visszanőtt és szuperképességekre (repülés, szupererő, lézerszem) tettem szert!
Nevek, arcok nélkül az én sztorimnak pont ugyan akkora valóságalapja van, mint a tiednek, szorri... :\
17:51
aha.. és kit érdekel?
tudod inkább hiszek kb 15-20 orvosnak mit az itt összegyűlt isteni állatkertnek.. de írjátok még csak a baromságaitokat csak azt nem tudom h honnan szeditek?? ( jah és nem az hogy mióta oltanak influenza ellen..) mert én legalább orvosoktól hallom az infót..
am meg én nem oltattam be magam eddig se influenza ellen, osztálytársam minden évben megkapta a védőoltást.. úgyanúgy elkapta mint én ( nekem kb 4 napig tartott az egész és nem éreztem magam halálos betegnek.. )
18:00
b+ húzd már le magad a klotyón..
akk ne hidd el, kit érdekel? hidd inkább azt h az oltás majd megvéd és egészséges.. aha..
18:03 - honnan tudod, hogy influenzás voltál?
Amúgy pedig itt van pár orvos, akik nem random háziorvosok, akik már rég nem is emlékszenek, hogy mit tanultak az egyetemen a pandémiás influenzajárványról (orvosin ez pár hetes anyag és akár 10+ évig is tarthat az orvosi, ki emlékezne??), hanem felelős beosztású orvosok, pandémiás szakemberek:
------------------------------
Több, mint fél órás riportfilm a Országos Alapellátási Intézet és az ÁNTSZ közös 'Az új influenza szakmai és gyakorlatai ismeretei' című konferenciasorozat egyik állomásáról.
Nagyon tanulságos, rengeteg szaktekintély beszél benne, a téma iránt érdeklődőknek kötelező!
Megszólalnak a film során:
Dr. Balogh Sándor - az Országos Alapellátási Intézet főigazgatója
Dr. Bujdosó László - az Országos Pandémiás Prevenciós Bizottság elnöke
Dr. Szűcs Mária - a Dél-dunántúli ÁNTSZ járványügyi főosztálybezetője
Dr. Kovács László - komlói háziorvos, sentinel orvos (ők figyelték meg a h1n1 betegeket)
Dr. Bányai Elek - pécsi háziorvos, Baranya megyei felnőtt háziorvosi szakfelügyelő
Dr. Gombás Tibor - kecskeméti háziorvos
Dr. Pásti Gabriella - az ÁNTSZ Észak-alföldi Regionális Intézetének tisztifőorvosa
Dr. Urbán Mária - tószegi háziorvos, gyermekorvos
Dr. Kisfaludy Zsolt - szirmabesenyői háziorvos, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakfelügyelő főorvos
Dr. Bodnár Judit - az ÁNTSZ Észak-magyarországi Intézetének tisztifőorvosa
Dr. Giszelhardt Gábor - tatabányai háziorvos
Dr. Bense Tamás - esztergomi gyermekorvos
Dr. Kelemen Erzsébet - az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézete Epidemiológiai osztályvezetője
Dr. Lázár Sándor - szentendrei háziorvos
Dr. Paller Judit - az ÁNTSZ Nyugat-dunántúli Regionális Intézetének tisztifőorvosa
Dr. Percs Erika - zalaegerszegi háziorvos
Dr. Szilvási Zoltán - kaposvári háziorvos
Dr. Újhelyi János - nyíregyházi gyermekorvos, szakfőorvos
Dr. Mucsi Gyula - az ÁNTSZ Dél-alföldi Regionális Intézetének tisztifőorvosa
Streamelhető verzió:
Letöltési link:
--------------------------------
Itt pedig a Magyar Tudományok Akadémia nyilatkozata a témában. Róluk azt kell tudni, hogy Magyarország legműveltebb, legbölcsebb embereit gyűjtik ott össze, csupa egyetemi professzor, rengeteg orvosis is:
18:07
bakk.. talán mert voltam orvosnál, meg vérvételen meg minden sz.ron..
most meg keresed a neten a cuccokat h miért adassuk be magunknak az oltást??? istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!