Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hormon injekciókat kellene...

Hormon injekciókat kellene hogy szedjek. De én nem akarok, és nem is fogok. A kérdésem: Ebből lehet testi problémám? 14/5f

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy 9 évesen volt egy biciklis balesetem, és a heréim valamiért megcsavarodtak, vagy nem tudom, mert eleve eléggé lazák voltak, és ki kellett venni, mert későn mentünk dokihoz :( egy ideje már hormon injekciókat kaptam de most már egy fél éve nem adom be magamnak. nem akarok semmi rohadt gyógyszert, és ráadásul úgy érzem hogy a fiúk tetszenek. és nem akarom hogy tovább szőrösödjek, mert már az is elkezdődött a péniszemnél és a hónomban, szal leálltam. de nem tudják hogy miért rosszabbak az eredményeim és bevallottam, és már hónapok óta veszekednek velem emiatt a szüleim hogy ezt életem végéig szednem KELL, meg nem fogok megnőni, de én nem akarom. én most 170 cm vagyok és 50 kiló, és sztem ez a súly meg a magasság sztem nekem jó. viszont egyik nap lefogott apám és beakarta nekem adni erőszakkal, én meg véletlen megrúgtam, és azta látni sem akar. tudna valaki segíteni? kérlek.
2013. okt. 9. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egy ideig még megmarad
2013. okt. 10. 20:29
 12/15 A kérdező kommentje:
mi marad meg? a vágy? mert am nem igen érdekelha nem kell masztizni mert agyis ritkán csinálom és nem hiányzik annyira...
2013. okt. 10. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:

nemtom nekem nagyon hiányozna, ha nem is az életem ertelme, de nagyon rossz lenne ha nem csinálhatnám

ám ha neked nem fog hiányozni, akkor egy gonddal kevesebb

ám azt mondom, a mutálást várd meg, mert különben mindenki a vékony hangod miatt fog csesztetni. hacsak nem törsz Justin Bieber babérjaira. mert akkor pont mázlid van hogy 9 évesen szétcsaptad a golyóid

2013. okt. 10. 20:47
 14/15 A kérdező kommentje:
lehet 14 vagyok de nem hülye. szóval nem hiányozna mert most azért gondolod így mert a hormon benned van. de ha nem lenne eleve nem is vágynál rá nah. érgted? mellesleg már abbhagytam nem tudom elolvastad e.
2013. okt. 10. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
senki nem mondta, hogy hülye vagy
2013. okt. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!