Hormon injekciókat kellene hogy szedjek. De én nem akarok, és nem is fogok. A kérdésem: Ebből lehet testi problémám? 14/5f
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy 9 évesen volt egy biciklis balesetem, és a heréim valamiért megcsavarodtak, vagy nem tudom, mert eleve eléggé lazák voltak, és ki kellett venni, mert későn mentünk dokihoz :( egy ideje már hormon injekciókat kaptam de most már egy fél éve nem adom be magamnak. nem akarok semmi rohadt gyógyszert, és ráadásul úgy érzem hogy a fiúk tetszenek. és nem akarom hogy tovább szőrösödjek, mert már az is elkezdődött a péniszemnél és a hónomban, szal leálltam. de nem tudják hogy miért rosszabbak az eredményeim és bevallottam, és már hónapok óta veszekednek velem emiatt a szüleim hogy ezt életem végéig szednem KELL, meg nem fogok megnőni, de én nem akarom. én most 170 cm vagyok és 50 kiló, és sztem ez a súly meg a magasság sztem nekem jó. viszont egyik nap lefogott apám és beakarta nekem adni erőszakkal, én meg véletlen megrúgtam, és azta látni sem akar. tudna valaki segíteni? kérlek.2013. okt. 9. 17:22
12/15 A kérdező kommentje:
mi marad meg? a vágy? mert am nem igen érdekelha nem kell masztizni mert agyis ritkán csinálom és nem hiányzik annyira...
2013. okt. 10. 20:34
13/15 anonim válasza:
nemtom nekem nagyon hiányozna, ha nem is az életem ertelme, de nagyon rossz lenne ha nem csinálhatnám
ám ha neked nem fog hiányozni, akkor egy gonddal kevesebb
ám azt mondom, a mutálást várd meg, mert különben mindenki a vékony hangod miatt fog csesztetni. hacsak nem törsz Justin Bieber babérjaira. mert akkor pont mázlid van hogy 9 évesen szétcsaptad a golyóid
14/15 A kérdező kommentje:
lehet 14 vagyok de nem hülye. szóval nem hiányozna mert most azért gondolod így mert a hormon benned van. de ha nem lenne eleve nem is vágynál rá nah. érgted? mellesleg már abbhagytam nem tudom elolvastad e.
2013. okt. 10. 21:05
15/15 anonim válasza:
senki nem mondta, hogy hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!