Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha korai magömlésem van,...

Ha korai magömlésem van, pszichikai alapon, akkor a ''sima'' pszichológus is tud velem valamit kezdeni? A többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves srác vagyok, de kérlek emiatt ne ítélkezzetek felettem. Elég rossz családi hátérrel rendelkezem, így meg van az az esélye, hogy a korai magömlésnek inkább pszichikai háttere van, mintsem fizikai. Főleg, hogy már orvosnál is voltam és Ő is mondta, hogy fizikailag valószínű nincs gond. Már csak azt nem tudom, hogy 'sima' pszichológusnál felhozhatnám-e ezt a témát, illetve nem nézne-e hülyének, hogy miért hozzá jövök ilyen problémával... Válaszotokat előre is köszönöm!

2013. okt. 8. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen gondal nem a pszichológus,hanem a sexuál pszichológus foglakozik .Neki ez a szakterülete .

Én a magam részéről kevésbé hiszem hogy ő is ebben lényegesen segíteni tudna.Nem hiszem hogy családi háttér lenne az oka .Valamit nem jól gyakoroltál be kezdetben .

Erről magyarázna a pszichológus is .Ezt viszont én is leirhatom neked privátban .

2013. okt. 8. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem jól gyakorolt be? mit lehet nem jól begyakorolni.

Nő vagyok, csak érdekel.

Én meg túl hamar élvezek el nyalástól. Na persze csak ha jól csinálják akkor.

2013. okt. 11. 19:55
 3/3 anonim válasza:

Mit mond majd a sexualpszichológus?

én is hamar elélvezek ha bent vagyok a nőben, de a szopást ill kézimunkát jól bírom (15+ perc)

#2 az én csajom is hamar elélvez ha nyalom+ujjazom 1 szerre , téged is Timinek hívnak? :-P

2014. jan. 17. 18:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!