Ha korai magömlésem van, pszichikai alapon, akkor a ''sima'' pszichológus is tud velem valamit kezdeni? A többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves srác vagyok, de kérlek emiatt ne ítélkezzetek felettem. Elég rossz családi hátérrel rendelkezem, így meg van az az esélye, hogy a korai magömlésnek inkább pszichikai háttere van, mintsem fizikai. Főleg, hogy már orvosnál is voltam és Ő is mondta, hogy fizikailag valószínű nincs gond. Már csak azt nem tudom, hogy 'sima' pszichológusnál felhozhatnám-e ezt a témát, illetve nem nézne-e hülyének, hogy miért hozzá jövök ilyen problémával... Válaszotokat előre is köszönöm!2013. okt. 8. 17:00
1/3 anonim válasza:
Az ilyen gondal nem a pszichológus,hanem a sexuál pszichológus foglakozik .Neki ez a szakterülete .
Én a magam részéről kevésbé hiszem hogy ő is ebben lényegesen segíteni tudna.Nem hiszem hogy családi háttér lenne az oka .Valamit nem jól gyakoroltál be kezdetben .
Erről magyarázna a pszichológus is .Ezt viszont én is leirhatom neked privátban .
2/3 anonim válasza:
Nem jól gyakorolt be? mit lehet nem jól begyakorolni.
Nő vagyok, csak érdekel.
Én meg túl hamar élvezek el nyalástól. Na persze csak ha jól csinálják akkor.
3/3 anonim válasza:
Mit mond majd a sexualpszichológus?
én is hamar elélvezek ha bent vagyok a nőben, de a szopást ill kézimunkát jól bírom (15+ perc)
#2 az én csajom is hamar elélvez ha nyalom+ujjazom 1 szerre , téged is Timinek hívnak? :-P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!