Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi ez a makkomon?

Mi ez a makkomon?

Figyelt kérdés

Ha jól emlékszem már kiskoromban is volt ilyen rajta de akkor azt hiszem nem volt ilyen vastag csak vékonyabb!

Ilyen lilás színe van és egy kicsit mintha felis lenne dagadva de csak 0,5cm-t!

Egy kép hogy KB. hogy néz ki!

Kép: [link] Persze nem ekkora a péniszem hanem amekkora egy 13-14 éves fiúnak szokott! És ha számít valamit ha jól olvastam utána fityma szűkületem is van mert amiket írtak nálam is előfordul sajnos! 14/f

2013. okt. 5. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt így elég nehéz ez alapján megmondani... Miből gondolod, hogy fitymaszűkületed van? Mennyire szűk? Hátra tudod húzni?

A makkod pereme van feldagadva? Mert annak lehet köze a fitymaszűkülethez. A makkod nem lett érzékenyebb?

2013. okt. 6. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát ha jól gondolom az van merev állapotban a makk feléig tudom húzni max.

Hát attól függ hogyan érzékenyebb? Érintésre? Mert ha arra gondolsz akkor ha nem nedves (víz, vagy más) akkor érintésre igen!

2013. okt. 7. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, pl. az érintésre gondoltam.

Sajnos igazad van. Valószínűleg fitymaszűkületed van, ha nem tudod hátrahúzni. Nem merev állapotban hátra tudod húzni rendesen?

Hogy mitől lilás és mitől van feldagadva azt így látatlanban nehéz lenne megmondani, de valószínűleg csak irritáció (pl tusfürdő).

2013. okt. 7. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Amikor le van lankadva akkor tökéletesen megy minden!

Hát nem tudom hogy attól van e.

2013. okt. 8. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan valamilyen irritáció. Viszont a fitymaszűkületeddel kezdeni kellene valamit. Szüleidnek szóltál már?
2013. okt. 8. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Még nem de már kisebb koromban is volt és akkor anyám tudta. Szóval szerintem ő tudja.
2013. okt. 9. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát hogy szerinted tudja, vagy tudja az nem mindegy... :) De mindenképpen szólj és nézesd meg orvossal!
2013. okt. 9. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a válaszokat:)
2013. okt. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!