Mitől változhatott meg a spermám szaga?
Figyelt kérdés
3 hete olyan nagyon lágy (mintha híg lenne) szaga van. Mitől lehet ez?2013. okt. 2. 18:51
2/5 A kérdező kommentje:
19 vagyok.
2013. okt. 2. 19:06
3/5 anonim válasza:
A bevitt ételek is változást okozhatnak,de a belső szervezeti változás is .Esetleg nem szedtél valamilyen gyógyszert ?
4/5 anonim válasza:
Történt változás a nemi életedben?
Gyakoriság leginkább? Nem lehet, hogy előtte kevésbé voltál aktív. vagy pont fordítva most vagy nagyon nem aktív?
A szaga klórszerűnek kell lennie, vagy ehhez közeli. Ettől eltérés lehet valamilyen betegség kezdete- folyamata- vége.
A hígságát pedig a gyakori használat okozhatja.
Függ még az állaga- minősége attól, hogy mennyi idő alatt érsz el a csúcsra, azaz idézőjelesen mennyi ideig van benned izgalmi állapotban, milyen mennyiség jön össze, mennyire vagy izgalmi állapotban, az étkezésed milyen, stressz ér-e stb stb.
De akár lehet az is, hogy most figyeltél fel rá....
5/5 A kérdező kommentje:
Gyógyszert nem szedtem mostanság. Most, hogy összeköltöztem barátnőmmel nagyjábol kétnaponta sexelünk. Szóval csak ez a költözés változott az életemben.
2013. okt. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!