Par honapja csip a pisim neha elmulik neha visszajon, miez?
Figyelt kérdés
Par honapja csip a pisim de neha elmulik neha visszajon, mivel igy ingadozik nem mentem el orvoshoz, mostmar egyre roszabb: ma ejszaka fel keltem arra h istentelenul kell pisilnem korohantam de kb 2-3 masodperc utan elalt a vizeles es iszonyuan csipett(ilyen eroset meg sose) most hajnal van es gondoltam megirom ezt a topicot h megtudjam miez... Szeretnem kideriteni mert eloszor is ezzel a szex nem biztonsagos meg nagyon kellemetlen, neha rosszkor rossz helyen kezd el fajni:/ egyszer voltam dokinàl (körzetinèl) ô azt mondta hogy hugycsö gyulladàs, szedtem is ra antibiotikumot meg gyulladascsokkentot 1 hetig addig nem is fajt kb de amiutan elfogyott meg azert az antibiotikumot se lehet orokke szedni mint tudjuk, megint elojott de most erosebben :/2013. okt. 1. 02:59
1/5 Salx Narval válasza:
Valószínűleg ismét erről lehet szó, vissza kellene menni egy újabb vizsgálatra. Igyál füzike teát a kezelés után.
2/5 anonim válasza:
A füzikét nem tudom,de én tőzegáfonya teát iszom mióta ilyen bajom volt és azóta nem jött vissza. A tőzegáfonya kapható gyógyszer formájában is,de jobb a tea,mert amúgy is sokat kell inni húgycső és hólyaggyulladásra hajlamos embereknek. A teával a sok folyadék is meg van a tőzegáfonya mellé.
3/5 anonim válasza:
Ez prosztata gyulladás,és ki kell kezelni .Ennek bizonyítéka a kellemetlen sex is .Ha nincs tökéletesen kikezelve ,mindig vissza tér.A gyógyitása is egyre nehezebb lesz.Baktérium kitenyésztéssel lehet csak megállapitani mi is okozza,és ennek megfelelő gyógyszert is írnak fel .
4/5 lencsefőzelék válasza:
A nagymamám hólyaghurutjára a tőzegáfonya kapszula vált be, abból is a Vita Crystal, abban nincsenek adalékanyagok.
5/5 anonim válasza:
Tőzegáfonya inkább nőknél hatásos, ne kérdezzétek az okát, a dokik se tudják.
Vizelettenyésztés kéne, mert simán lehet, hogy rossz antibiotikumot kaptál, amire rezisztens a törzsed. Meg rendszeresen visszafertőzheted magad.
Clamidia is okozhat csípő vizeletet, de annak utána kéne néznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!