Ez nemi probléma, kell vele orvoshoz menni?
Minden nap az első önkielégítésnél még szinte az is jó érzés, hogy feláll, viszont utána a következő alkalomnál, fáj, ha mozgatom attól is ELEINTE, mert miután jobban felizgultam, ez szinte teljesen elmúlik. Ha harmadszorra is, akkor meg még jobban. Lehet ez mindennapi maszturbálástól, vagy megterhelés, vagy betegség? Már évek óta így van, de nem vagyok biztos benne 100%-san, hogy természetes.
17/F
ha nem: viszket,gennyedzik akkor csak csapágyasra hajtottad a farkad
ja:nem szűk a sapkája?
nem húzod nagyon hátra?
Nem vagy beteg. Nem tudom hol fáj a farkad, de biztosan attól van mert kidörzsölődik, vagy megerőlteted az első hokizásnál. Például a makkod lehet érzékenyebb a súrlódás miatt. De az is lehet, hogy túl erősen fogod és azért fáj utána. Vagy csak simán kidörzsölöd és azért fáj.
A hokizástól nem kéne bajodnak lenni, akármennyit csapathatsz, amíg bírod. Szerintem a technikáddal lesz a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!