Sebek vannak a fitymámon, aggódnom kéne?
Nekem mióta élek vannak ilyen "repedéseim"... Ez van rácsesztem... úgyis gyógyíthatatlan vagy ha igen akkor sem tudom hogyan és milyen álruhában sunnyognék el egy orvoshoz (persze csak miután felszerelkeztem egy fegyverrel, mert ha nekiáll fogdosni én lelövöm... Vagy ha fel akar nyúlni mint porsztata-"ellenőrzés"... Hát nem.
Ha meg női orvos lenne az kétszer olyan kínos lenne... Nem akarok belegondolni mi lenne ha egy aránylag jól kinéző csaj nekiállna fogdosni...
Nem kell paráznod az orvostól, sem az Urológustól, sem a bőrgyógyásztól. Annak kicsi az esélye, hogy nő Urológushoz kerülsz, mert kb 3-4 van az országban.
A kisebesedett fitymabőrrel mindenképp menj el orvoshoz, aggódnod nem kell.
Hali!
Arra figyelj, hogy így a legeslegesélyesebb kialakítani magadnak egy fitymaszűkületet, főleg, hogy a fityma belszerkezete is megsérült, nemcsak a hámja! :-o
Puhán kell tartani, és TETRAN/Körömvirág kenőcsöt ill. Oxyort Spray-t mindenképpen haxnálni kell rá! Ezek jó zsíros/olajos gyógyszerek, segítenek a fitymád regenerálásában, vmint gyulladást csökkentenek és megakadályoz6ják a hegesedést!
Azonban ez csak akkor jó, ha a kisebesedést nem a nagy hév, hanem mjuk gombás fertőzés okozta, éppen ezért a legeslegbiztosabb, ha elmész a bőr- és nemibeteg-gondozóba, ahol kivizsgálják ezt nálad. (A Tetran/Oxycort-nak van némi gombaölő 6ása, de nem biztos, hogy elégséges arra, hogy teljesen megölje a gombát, ha fertőzésről bexélünk!) :-o
Üdv: EE
>...
Még annyit, hogy minden nap lega 2x fitymatágító gyakorlatokat KELL végezned kamillás áztatás, és lebetadine-ozás után, kben a fitymád beszűkül7, ezen felül egy időre most hátrahúzva javasolt tartani a fitymádat, és ugye szex NUKU! Ha mégis, nem velem baxol ki, de nem szívesen olvasnék egy ilyen kérdést is itt tőled, hogy...
"-- Tilalom ellenére szexeltem, és felszakadt a fitymám! Mit tegyek?"
... mert akkor me7sz a dokihoz TKM-re! Oksa?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!