Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Minden nap 20 percet ráncigálo...

Minden nap 20 percet ráncigálom a lompost, de nem jön semmi.26 éves vagyok aki tud segíteni? Írjon előre is köszönöm (a múltkor felsebesítettem a sok veréssel, de nem jött semmi)

Figyelt kérdés
VÁLASZT KÉREK PLS :'(
2009. nov. 5. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
ülj le 1-es
2009. nov. 5. 20:45
 2/10 anonim válasza:
45%
Álmodban kiheréltek.
2009. nov. 5. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Amugy orgazmusod van? Mármint ejakulátom nélkül, ugyértem.

Mindig ígyvolt?

Ha igen, nemértem 26 éves korodig hogy a fenébe nem jutottál el orvoshoz és/vagy szexologushoz...

2009. nov. 5. 20:47
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi de az a baj h az orvos azt mondta h ez a műtét, beavatkozás akár milliókba is kerülhet

nekem annyim nincs :S

szóval van valami tanácsod?

2009. nov. 5. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen baj lehet, hogy 26 évesen műtéttel hipphopp ejakulálni tudnál... Ha kamasz korod óta nincs ejakulátumod, az sokkal komolyabb, mint egy műtéttel helyrehozható elváltozás vagy rendellenesség.

Ne haragudj, hogy kételkedem, de kizártnak tartom, bármely eü-beavatkozásért, ami nem szépészeti, plasztikai okból történik, fizetni kellene. Ha ilyen bajod van, az betegség/rendellenesség, márpedig, ha ez a betegség/rendelenesség műtéttel gyógyítható/korrigálható, akkor az legjobb tudomásom szerint ma Magyarországon ingyenes.

Vagy hiányosak az ismereteid az állapotodról vagy a kérdésed kamu.

2009. nov. 6. 16:59
 6/10 A kérdező kommentje:

sok fasz

xD

kapjátok be a lónak a re.tkes kib.as.zott nagy fas.zát :DDD

na csá

2009. nov. 7. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Minősített emberke volt nem vitás.

Ha itt látatlanban ekkora átbaxós, akkor milyen lehet a valóvilágban.

Sajnálom szüleit, hogy egy ilyen organizmust nemzettek, mert ez még embernek sem nevezhető.

2009. nov. 7. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
na akkor az első hsz-em jó volt,nem? XD
2009. nov. 7. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen stílust! Csak remélni merem, hogy nem kamu a kérdése, mert akkor legalább nem tud szaporodni :=)
2009. nov. 7. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Helyes meglátás:D
2009. nov. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!