Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nektek is sokszor mellé...

Nektek is sokszor mellé szokott csöpögni a vizelet pisilás közben?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor mellé spriccel, mellé csepeg mit tudtok tenni ellenne?
2013. szept. 21. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Ülj le a wc-re. Nem is olyan nagy dolog, a barátom is így csinálja nálunk, mert anyukám megmondta neki, hogy nem hajlandó a körbepisilt wc-t takarítani. Semmi problémája nem volt vele.
2013. szept. 21. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Hát én tuti nem ülnék rá. Egy nő el sem tudja képzelni milyen ülve pisilni. Arról nem is beszélve, hogy belelóg a farkam a budiba és hozzáér, így mindig fogni kell közben. Váhh borzasztó kényelmetlen ülve pisilni.

De egyébként nekem nem szokott mellémenni, azért a férfiak elég hamar megtanulnak célozni vele. Sötétben és csukott szemmel is beletalálok. Attól lesz hugyos körbe a WC, hogy utána megrázzuk és csapódik összevissza. De ez ha ülve WC-zel is ugyanígy történik. Hacsak nem törölgeted meg törlőkendővel, amit szintén nem szeretek.

Csak szex után mehet mellé, mert akkor kiszámíthatatlan hogy merre indul meg a sugár. Gondolom a húgycsőben maradt sperma eltéríti az irányát az első pillanatban. De ilyenkor is ha odafigyelek, nem megy mellé.

2013. szept. 21. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ciki nem ciki, itthon én is ráülök elég sokszor, bár nem mindig. Bár inkább lustaságból, mert egyszerűbb lehuppanni, mint felemelni az ülőkét aztán leengedni. Ahhoz meg, hogy lelógjon teljesen kb 20 centis farkamnak kéne lennie lankadtan, ami hát sajnos vagy nem sajnos, nekem nincs.
2013. szept. 21. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:

2 es nem minden fedi a valóságot amit leírtál.A nagy Wc zést is állva végzed,vagy akkor addig hova teszed ?

Majd eljön az a kor,mikor nagyon is célozgatnod kell,hogy bele találjál .Vagy nagyon közel kell állnod,vagy ráülsz .

Annak is nagyon fogsz örülni,egyátalán lassan,de kifolyik.

Ehhez aztán már le is ülsz .

2013. szept. 21. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, azt nem tettem hozzá hogy én egy egészséges felnőtt férfi szemszögéből válaszoltam. Ha valaki beteg, öreg, az biztos ráül. És azzal sincs semmi problémám ha mások ráülnek, mindenkinek a saját döntése. De a kérdés az állva pisilésre vonatkozott, így én is arra válaszoltam. Nekem nem megy mellé, csak amikor megrázom, de ha ültem rajta is megrázom amikor felállok.

Nekem elég nagy a szerszámom, de akármilyen kicsi is valakinek, úgy gondolom hozzáér a WC pereméhez, amitől én irtózom.

És igen, értelem szerűen én is rá szoktam ülni, nyilván, olyankor ahogy mondtam, fogom a kezemben, hogy ne lógjon bele. És igen, ha éppen nem teljesen ernyedt, akkor szépen össze kell hajtogatni, mert így higiénikus szerintem.

2013. szept. 21. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen azért lesz pisis a vécé mert megrázzuk. A férfi anatómiája olyan hogy a hugycsöve kétszeresen meg van csavarodva és ezért fröcsköl amúgy is. Nem lehet észrevenni csak ha nagyon figyeled hogy néhány miniatűr csepp reked
2013. okt. 7. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!