Nektek is sokszor mellé szokott csöpögni a vizelet pisilás közben?
Hát én tuti nem ülnék rá. Egy nő el sem tudja képzelni milyen ülve pisilni. Arról nem is beszélve, hogy belelóg a farkam a budiba és hozzáér, így mindig fogni kell közben. Váhh borzasztó kényelmetlen ülve pisilni.
De egyébként nekem nem szokott mellémenni, azért a férfiak elég hamar megtanulnak célozni vele. Sötétben és csukott szemmel is beletalálok. Attól lesz hugyos körbe a WC, hogy utána megrázzuk és csapódik összevissza. De ez ha ülve WC-zel is ugyanígy történik. Hacsak nem törölgeted meg törlőkendővel, amit szintén nem szeretek.
Csak szex után mehet mellé, mert akkor kiszámíthatatlan hogy merre indul meg a sugár. Gondolom a húgycsőben maradt sperma eltéríti az irányát az első pillanatban. De ilyenkor is ha odafigyelek, nem megy mellé.
2 es nem minden fedi a valóságot amit leírtál.A nagy Wc zést is állva végzed,vagy akkor addig hova teszed ?
Majd eljön az a kor,mikor nagyon is célozgatnod kell,hogy bele találjál .Vagy nagyon közel kell állnod,vagy ráülsz .
Annak is nagyon fogsz örülni,egyátalán lassan,de kifolyik.
Ehhez aztán már le is ülsz .
Persze, azt nem tettem hozzá hogy én egy egészséges felnőtt férfi szemszögéből válaszoltam. Ha valaki beteg, öreg, az biztos ráül. És azzal sincs semmi problémám ha mások ráülnek, mindenkinek a saját döntése. De a kérdés az állva pisilésre vonatkozott, így én is arra válaszoltam. Nekem nem megy mellé, csak amikor megrázom, de ha ültem rajta is megrázom amikor felállok.
Nekem elég nagy a szerszámom, de akármilyen kicsi is valakinek, úgy gondolom hozzáér a WC pereméhez, amitől én irtózom.
És igen, értelem szerűen én is rá szoktam ülni, nyilván, olyankor ahogy mondtam, fogom a kezemben, hogy ne lógjon bele. És igen, ha éppen nem teljesen ernyedt, akkor szépen össze kell hajtogatni, mert így higiénikus szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!