Emberek! Fitymaszűkületem van, és próbálnak segíteni. De nem tudom kinek higgyek. Mit tegyek? Kinek higgyek?
"Na és orvosi ügyelet sincs 7végén? "
_Nem, nem volt... de már mondtam...
"És most voltaképpen az a gond, hogy a fitymádat hátrahúztad (MILYEN állapotban? Petyhüdt/Merev?), és az nem ment vissza a makkra, hanem feldagadt!? Mert ez, amit a "megnyomásról" írsz elég homályos... egy sima megnyomástól nem vérzik és nem dagad fel. Vmit elhallgatsz... ill. helyenként össze-vissza írsz, így nem könnyű segíteni! :-o "
_Lankadt volt mikor hátrahúztam
_próbáltam visszahúzni, de nem ment, mert mintha be lett volna dagadva...
_próbáltam visszahúzni, erősebben, és erre kibuggyant a vér...
"Egy életkorral igazán kezd7tél volna! Baromira nem mind1, hogy 12 éves vagy, 18 vagy 23 esetleg 36! Bocs, hogy ilyennel letámadlak, de ez úgy glom alap lenne egy kérdéskiírásnál, hogy lega egy életkor, mint afféle irányadás, mi felé érdemes gondolkodni!? "
_12
"Most mi am. a helyzet? Most hogy van az a fityma? Most is a makk alatt van és szorít? (Parafimotikus?) "
_Már a doki visszapréselte a helyére, és mondja hogy fecskendővel nyomjak fel a fitymám alá Betadine oldatot, és ne húzogassam vissza, és egy hét múlva menjek vissza
Hali ismét!
Várj egy cseppet!
Ez is a te topikod?
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__4..
Am. ezt nem tudom felfogni, hol élsz te, hogy nincs kórház a környéken, ahol sürgősségi ügyelet sincs 7végén...!?
EE
Onnan, hogy az infók a két topikban nagyjából 1bevágnak.
** ** **
Am. Miskolcon ne műttess! :-o
Nincs jó híre az ottani kórház urológiájának az eddigi nem kevés számú GyK-s visszajelzés szerint! :-o
A másik meg, Miskolc MJV (=Megyei Jogú Város), KELL LENNIE SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁSNAK 7VÉGÉN IS!!! Vagy ha történne ott mondjuk az [M30>-ason egy tömegszerencsétlenség mondjuk Emődnél, hová vinnék a sérülteket? Debrecenbe? Pestre? Azért, mert 7vége van??? :-o
Ugyan már! :-o
A fütyidet NEM FOGJA ÉRDEKELNI, hogy 7vége van, elhal6, ha záros időn belül nem látják el a fitymád, ha már 1x hátul ragadt, éppen ezért itt nincs mese, sürgősségi ügyeletnek MINDIG .K.E.L.L. LENNIE, főleg egy MJV-ban mint Miskolc.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!