Körülmetélés után vér a makk alatt? (többi lent)
Figyelt kérdés
2 hónapja metéltek, még aug. végén mentem vissza kontrollra és mondta a doki hogy elő szokott fordulni néha műtét után. nem is igazán tudom elmagarázni hogy miez a péniszem jobb oldalán a makk alatt , ahol van az a kis "árok" ott van ilyen vérfolt vagy nem is tudom minek mondjam meg kicsit be van dgadva de alig csak. Azt mondta a doki hogy tartsam tisztán és lehet hogy elmúlik. Ha nem múlna el akkor novemberbe vissza kell menni és "kiműti". Kicsit tartok tőle mert maga a metélés az vmi pokol volt, nem szeretnék még1x hasonló dolgot. Mi lehet ez? Mit tehetnék még hogy elmúljon?2013. szept. 16. 21:18
1/2 A kérdező kommentje:
sebe pp gyógyult, de a jobb oldalon dorálisan feltehetően sebszéli dehistenciában kialakult granulációs szövetből álló plyposus kélplet. Ezt írták rá arra a kórlapra.
Ha vki ezt így érti? :D
2013. szept. 16. 21:22
2/2 anonim válasza:
Én nem tudom mitől is lehet ez.Nem is ehhez szeretnék hozzá szólni,inkább amit a műtétről írtál,"valami pokol volt " Én neked hiszek és nem azoknak a válaszíróknak akik könnyedén azt írogatják válaszaikban,"irány az orvos,metéltesd körbe magad ". Ők valószínű ilyen dologgal még a kórház közelében sem voltak . Ez csak egy kis műtét.
Jobbulást kívánok neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!