Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Átlátszó a spermám mindig,...

Átlátszó a spermám mindig, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok.
2009. nov. 3. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom mivel nem vagyok urológus, de szerintem ez jó, mert azt jelenti hogy nem cigizel. Igaz?:p
2009. nov. 3. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
hogy mi van? nem cigizik és ezért átlátszó a spermája?
2009. nov. 3. 22:46
 3/9 anonim válasza:
Én is 16 vok és átlátszó a spermám! (cigizek) ezekre a kommentekre én is kiváncsi lennék! de szerintem ez normális
2009. nov. 3. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
azt jelenti, hogy nagyon kevés spermium van benne, inkább csak prosztataváladékból áll. lehet attól, hogy tul sokat recskázol
2009. nov. 3. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, barátomnak sárgás volt amikor cigizett, de amikor leszokott szépen kitisztult. Csak ezalapján mondom, mert ezt tapasztaltuk.
2009. nov. 3. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
hát én egy nap volt hogy 3x kivertem de mindig fehér volt:D és cigizek 17f (16 évesen is igyvolt:D, sztem nincs minden rendben veled..de várjuk meg a válaszod misezrint mennyit vered naponta?)
2009. nov. 4. 03:00
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
A sperma színe nincs szoros összefüggésben a cigizéssel! Az akárcsak az íze sokkal inkább attól függ, hogy mit táplálkoztál korábban, illetve hogy mennyire érett hímivarsejteket tartalmaz. Egyszer próbáld megállni, hogy egy hétig, na jó pár napig nem vered ki, utána meglátod sűrűbb és sárgás lesz... Teljesen természetes jelenség!
2009. nov. 4. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Az nem sperma csak ilyen... előváladék. A sperma fehér.
2009. nov. 8. 03:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem már sebes a rudim annyit verem:DxD

napi 13az átlag:)

am nekem fehér:D

és mind a 13szor jön:D

2009. nov. 14. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!