Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi idő után van értelme...

Mennyi idő után van értelme vizsgálatra menni?

Figyelt kérdés

Életemben először jártam prostinál és elkövettem azt a felelőtlenséget, hogy a franciát óvszer nélkül kértem. Most szeretnék meggyőződni róla, hogy nem szedtem össze semmilyen fertőzést. Mennyi idő után van értelme elmenni vizsgálatra, amikor az esetleges fertőzések már kimutathatóak lennének?

Megijeszt, hogy az eset után néhány órával hőemelkedésem lett, ami úgy két napig tartott - sikeresen bemagyaráztam magamnak, hogy biztosan éppen valamelyik frissen beszerzett fertőzés ellen küzd a szervezetem. Ez lehetséges?

2013. szept. 8. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valami gyanúsat érzel ,ahogy lehet mindjárt .

Nem kell megvárni,amig a gond elterebélyesedik .

Ennyit megér egy vizsgálat akkor is ,ha semmi gondot nem találnának .

2013. szept. 8. 10:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, ezt magam is így gondolom.

A kérdés az, hogy ez a hőemelkedés tekinthető gyanúsnak ezzel kapcsolatban?

Ha esetleg elkaptam valamit, azt már egy tünetmentes lappangó időszakban is ki lehet mutatni; vagy ha nem, akkor mennyi idő után lehetséges?

2013. szept. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!