Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy lágyéksérvel meddig lehet...

Egy lágyéksérvel meddig lehet élni?

Figyelt kérdés
Tehát mennyi az idő,mert olyat is hallotam,hogy valaki hátgerincsérvel élt 7 évig.

2013. szept. 7. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

A férjemnek már 35 éve van lágyéksérve és még él, söt nincs is baja vele.

Mellesleg a hátgerincsérvvel is lehet akár 50 évig is élni, semmiféle sérv nem halálos betegség.

Viszont a lágyéksérvnek semmi köze a gerincsérvhez a nevén kivül.

2013. szept. 7. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Ez nem halálos dolog. Ne emelgess nehéz dolgokat, és ne terheld túl magad, akkor nem fog rosszabbodni.
2013. szept. 7. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:

De igenis lehet halálos. Pl hasi sérveknél, ha a sérvkapu egy bélszakaszra zárul rá, akkor könnyen elhalhat az adott rész, ezáltal mérgezést okozva. Ebbe napok alatt bele lehet halni.

Súlyosságtól függ, hogy okoz-e egyáltalán problémát. Mint ahogy a fenti példa is mutatja lehet, hogy nem is befolyásolja a beteg életét.

2013. szept. 7. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Bazi nagy szerencséje van a férjednek .De ez nem biztositék arra,hogy a jövőben is így lesz.Akár már holnap is ,egy megbotlás miatt bekövetkezhet a baj .Ha szétreped a hasfal,főleg idős korban,nehéz ám az összefércelni .

Nem biztos hogy ebben hal meg,hanem a szövődményekben .

Gerinc sérvbe is bele lehet halni.Ha porckorongok nagyon

elmozdulnak,e gerinc velőt is elszakithatják .Ennek vannak előzményei is ,nagy fájdalmak,és fél testrész

lezsibbadása .

2013. szept. 7. 18:00
 5/5 anonim válasza:
Nekem 25 évvel ezelőtt diagnosztizálták a combsérvemet. Akkor az orvos meg akart műteni, de én nem akartam. Azóta gyereket szültem, és szerencsére nincs gondom vele. :)
2016. nov. 29. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!