Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A heréknek árt a meleg vízben...

A heréknek árt a meleg vízben való fürdés?

Figyelt kérdés
PL ha beülök a kádba?
2009. nov. 2. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A spermiumoknak árt.Úgy képzeld el,mintha megfőznéd őket,nemhiába vannak a testen kívül,alacsonyabb hőmérséklet kell nekik,mint a testhő.

Hogy a heréknek árt-e,azt nem tudom,de nem hiszem,hogy kisebbek lesznek tőle.

2009. nov. 2. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kölyökkorom óta imádok forró vízben (amennyit csak kibírok, néha alig bírok beleülni, mert éget) egy kád vízben ejtőzni, ez napi fél óra. Szexuális életemmel sosem volt gond. Van egy egészséges gyermekem. Hogy mi a "hivatalos" orvosi álláspont, azt nem tudom :)))

(32/ff)

2009. nov. 2. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Pfú,kedves előző,jó neked:-)

Annyi mindent sorolnak,hogy mi árt a férfiaknak ilyen téren és az elsők között említik a forró fürdőt!!

Én most nagyon ki vagyok okosítva (sajnos),azt is olvastam,inkább hűtőfürdőt kell venni,vagyis üldögélni hideg vízben...Meg ilyen ülőpárna vezetéshez,meg laza alsónadrág,stb.

De legalább így én is bízhatok,hogy nem szentírás,amit a neten olvasok,nem igaz mindenkire!!!(babatéma,gondolom,nem annyira érdekel titeket:-)

2009. nov. 2. 15:46
 4/11 A kérdező kommentje:
És ha megütöttem őket, és úgy ülök bele, nem gyulladhatnak be?
2009. nov. 2. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
igen árt, tanultuk bioszból:D
2009. nov. 2. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Kedves 15:46,

A második hozzászóló vagyok.

Szorítok, hogy neked is összejöjjön a baba!

2009. nov. 2. 15:52
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
Ezt a kérdést minden héten felteszi vki, mi ez vmi népnevelés?
2009. nov. 2. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
a meleg vízben való fürdést közvetlenül szexu előtt fogamzásgátlási módszerként alkalmazták a távolkeleten. orvosira járok, ott mondták érdekességkénr. amúgy nem káros hosszú távon.
2009. nov. 2. 16:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2009. nov. 2. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
A forró fürdő impotenciát, a hideg fürdő tüdőgyuladást okoz, én azt mondom ne fürdjé le!
2009. nov. 3. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!