A heréknek árt a meleg vízben való fürdés?
A spermiumoknak árt.Úgy képzeld el,mintha megfőznéd őket,nemhiába vannak a testen kívül,alacsonyabb hőmérséklet kell nekik,mint a testhő.
Hogy a heréknek árt-e,azt nem tudom,de nem hiszem,hogy kisebbek lesznek tőle.
Kölyökkorom óta imádok forró vízben (amennyit csak kibírok, néha alig bírok beleülni, mert éget) egy kád vízben ejtőzni, ez napi fél óra. Szexuális életemmel sosem volt gond. Van egy egészséges gyermekem. Hogy mi a "hivatalos" orvosi álláspont, azt nem tudom :)))
(32/ff)
Pfú,kedves előző,jó neked:-)
Annyi mindent sorolnak,hogy mi árt a férfiaknak ilyen téren és az elsők között említik a forró fürdőt!!
Én most nagyon ki vagyok okosítva (sajnos),azt is olvastam,inkább hűtőfürdőt kell venni,vagyis üldögélni hideg vízben...Meg ilyen ülőpárna vezetéshez,meg laza alsónadrág,stb.
De legalább így én is bízhatok,hogy nem szentírás,amit a neten olvasok,nem igaz mindenkire!!!(babatéma,gondolom,nem annyira érdekel titeket:-)
Kedves 15:46,
A második hozzászóló vagyok.
Szorítok, hogy neked is összejöjjön a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!