El kellene vágatnom a fitymaféket? . De . Többi lennt
Semmivel sem rosszabb ez a szúri,mint foghuzásnál.Nem fáj
csak kellemetlen,1-2 másodpercig.Aztán a többi szurit már nem is érzed.Márt érzéketlen is .Kb negyed óra és kész is .
4-5 nap után hullanak a varratok is .A lézeresnél van érzéstelenités ,csak a műtét módja más .Jah,és mélyen a zsebbe kell nyúlni.Tb ingyenes,itt is ugy zajlik minden,mint magán rendelésen
Viszonylag friss az élmény, tegnap 14:20 fele esett meg velem a fent említett műtét.
Az injekcióról annyit, szerintem fáj és kellemetlen, de nem vészes, tényleg nem annyira rossz, hogy ne lehetne kibírni. Maga a műtét úgy zajlott, bementem, átöltöztettek, műtőbe be. Kaptam leszíjazást, nehogy ficánkoljak vagy hasonló, bár ez fölösleges volt. Eltakartak egy kis függönnyel a fejemnél, hogy ne lássam. Betadinnal lekenték, szuri (pár másodpercig nagyon szar, aztán semmit nem érzel már), orvos poénkodik közben "nyugi látom kicsit remeg a lábad, ne izgulj, nekem is remeg a kezem" meg "Ne nézz ide majd, azért adom a függönyt... nem vészes, én sem fogok odanézni" meg hasonlók. Kb 5 perc után közlék hogy megvan, egy szerkezettel kicsit "megégetik" (?) azt a részt ahol vérzik, hogy ne vérezzen, kb 5-8 öltéssel összevarrják és mehetsz is. 1 óra fent fekvés majd irány haza.
Gondolom persze ott a kérdés, mit érzel utána: semmit. Érzed hogy van ott "valami" de semmi fájdalom vagy hasonló. mondjuk mintha két apró sima kavicsot beraknék oda... zavar de nem fáj. Kicsit megdagad, reggeli merevedésnél fáj.
Hali!
Én ismerek egy olyan módját a fitymafék átvágásának, amely nem azonnal vágja át a fékedet, hanem hetek alatt, ráadásul úgy, hogy nem kell hozzá injektált (befecskendezett) érzéstelenítő, és nem kell lemondanod sem a rejszolásról, sem az MMA-zásról. Mindössze picit kellemetlen a módszer alkalmazása az elején, utána pedig semmit nem érzel utána fájdalmat, azt sem, hogy ott volt csinálva valami, mégsincs úgy simára gyalulva a féked helye, mint a lézeres (nem az elektrokauteres) műtét után, tehát megmarad a fék helyének természetes formája, és a végeredmény esztétikus is lesz.
Ha érdekel a módszer, olvasd el az alábbi írásomat:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
De ha most azon izgulsz, hogy most ez jaaaaj, mennyire fog fájni, meg ilyenek, akkor ennyivel SOHA, de SOHA a büdös életbe nem lex megoldva a problémád, úgyhogy sztem döntsd el, mit akarsz, hogy szükséged van-e 1Ltalán a műtétre, és ha igen, akkor ne parázz tovább a makkbaszuritól, hanem vágj bele az egyik módszerbe! Amely számodra a legszimpatikusabb, azt válaszd, s ne futamodj meg többé! Ha meg addig kérdéseid lennének, ez az oldal azért van, hogy felte7sd azoknak, akik le7 tudnának segíteni, (akár itt, akár >>priviben is,) éppen ezért ne várj nógatásra, ha fel akarnád tenni őket...! :-)
Üdv: EE
Nekem elektrokauterrel (elektromos kés és vérzéscsillapító) csinálták egy pest megyei korházban (ebből következik, hogy teljesen ingyen). Nem olyan morbid, mint a hagyományos szike. Nincs varrat, nincs semmi utána. Be sem kötötték, csak bekenték valami krémmel a sebet.
Igazából maga a díszlet ijesztő, mivel rendes műtőben csinálják, és frusztrálóan nagy tömeget érzel magad körül (nálam hárman voltak). Kb. 15 perc az egész, amiből 10 perc az előkészület, és csak 5 perc a lényegi része. Elvileg a legfájdalmasabb az egészben a helyi érzéstelenítés, azaz az injekció. Bár nekem még ezt is elérzéstelenítették előtte (lidokain sprayvel), így semmit, egyáltalán semmit nem éreztem, még lelkileg sem, mert el voltam takarva. (És nagyon kedves volt mindenki. Nem bántam meg, pedig azon is gondolkodtam, hogy inkább magánnál, ami kb. 60 ezer forint lett volna.)
Jelenleg még lábadozok, de a műtéttől egészen idáig semmi kellemetlen érzés (fájdalom, vérzés) nem volt. És remélem, már nem is lesz. Éljen a kamillatea! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!