Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Voltam orvosnál, de azt...

Voltam orvosnál, de azt mondta, hogy nincs gynecomastiám. Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 2-3 éve folyamatosan járunk orvoshoz szüleimmel,de semmi sem változik,nem tudnak semmit sem mondani,és nem is nagyon érzik át amit én megélek nap mint nap...Nagyon rossz nekem.Póló alá folyton 2 trikót húzok,hogy ne látszódjon,és még így is folyton pulcsiba vagyok,rendes utálom a nyarat,nem megyek fürdeni,tesin pulcsiban tesizek, pulcsiban kondizok, mindent pulcsiban csinálok.Most lettem nem rég 18 és már 5 éve fent áll ez a problémám. Elmentünk hát megint orvoshoz mivel olvastam sok helyen,hogy 18 év felett a TB támogatja ezt a műtétet.Ők ott azt mondták,hogy nincs gynecomastiám, minden rendben van velem,a hormonjaim is megfelelő számúak és, hogy ez csak zsír.Kérdem én a zsír mióta fáj,és mióta csomós?Mind 1 nem vagyok orvos,hogy bíráskodjak,csak zavar nagyon,és sajnos nincs fölösleges 700 ezer Forintunk egy ilyen műtétre.Valaki ötlet?Másik orvos,másik városban?Vagy?

2013. szept. 1. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

És mit mond, hogy ha az nincs, akkor mi VAN?

Úgy értem: mit mondott, mi a teendőd?

2013. szept. 1. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudod mi az a gynecomastia vagy csak hallottad a tv-be és megtetszett? Nekem is zsíros a mellem, mégsincs gynecomastiam. Ha tenni akarsz ellene keress fel plasztikai sebészt vagy kezdj el edzeni és fogyni.
2013. szept. 1. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Az elsőnek:Azt mondta,hogy zír,de mivel 187 cm vagyok es viszonylag szalkas,4 eve kondizom,mellette tisztán eszem,és 76 kg vagyok.

A másodiknak:Igen tudom,hogy mi az a gyno és nem a TV-ben hallottam...És mint leírtam nincs fölösleges 700ezer forintunk,és nem tudok már hova fogyni,valamint ha csak zsír lenne az nem fajna most is gépelés közben ahogy ülök,és ahogy bármit csinálok ahogy megmozdítom a kezemet.És szerintem nem is csomós...

2013. szept. 2. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kis Ui.: a mellem nem zsíros,középen már kezd ketté állni,és ha befeszik fent már néha keresztszálkás.Csak a bimbóm zsíros.
2013. szept. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!