Enyhe szűkület?
Lankadt állapotba teljesen hátra jön de nagyon nehezen tudom visszahúzni a fitymám és szorít is amikor a makk mögött van. Merev állapotba a makk feléig tudom felhúzni kb.
16 vagyok
Kérdező, szerencsére neked lankadtan hátra lehet húzni a bőrt, így egyáltalán nem szorulsz rá arra, hogy beteges emberekre hallgass, akik levágatnának rólad mindent, ami náluk nem divat.
Amennyiben (az egyébként igen gyakran sikerrel alkalmazható) tágítás, meleg vízben, esetleg krémmel való finom tornáztatás nem vezet eredményre, meg lehet oldani egy ilyen pici szűkületet egy bemetszéssel, plasztikával, de legvégső esetben egy részleges metéléssel, aminek során a fityma negyedét vagy maximum harmadát kell lecsippenteni, de a nagy része, a lényege megmaradhat, ezt javaslom, hogy ne nagyold el, mert sajnos az a tapasztalat, hogy az orvosok egy része (különösen az ingyen dolgozó SZTK-orvosok) az egyszerűbb megoldást szeretik, amikor egyetlen vágással az egész fitymát levágják.
Érdemes olyan szakorvost keresni, amelyik odafigyel arra, hogy a lehető legtöbbet hagyja meg az élő, érző szövetekből.
Fontos, hogy a férfiak egészségéről leginkább férfiak, legfőképpen orvosok dönthessenek és ne arc nélkül éjjel-nappal fétis-propagandát folytató akárkik.
OFF: >>> @ #13-asnak (előző):
Hali!
"Amikor engem metéltek, egy szobatársamnak csak bemetszése volt, ő sokkal többet volt a műtőben, mint én. Míg ő bentvolt kb. 1 órát, én 40 perc alatt végeztem."
_ 1xszerre csináltattátok a szobatársaddal?
_ Uaz a doki műtött mind2töket?
_ Hány évesek voltatok akkor, amikor műtöttek benneteket, és azóta mennyi idő telt el?
_ Téged KELLETT TKM/RKM-elni, VAGY TE AKARTAD a metélést?
(TKM = Teljes; RKM = Részleges)
<<< :ON
Üdv: EE
"_ 1xszerre csináltattátok a szobatársaddal?
_ Uaz a doki műtött mind2töket?
_ Hány évesek voltatok akkor, amikor műtöttek benneteket, és azóta mennyi idő telt el?
_ Téged KELLETT TKM/RKM-elni, VAGY TE AKARTAD a metélést?
(TKM = Teljes; RKM = Részleges) "
Úgy egyszerre, hogy egy napon. Hárman voltunk a kórteremben, először vitték az egyik srácot (őt körülmetélték), utána a másikat (neki volt a bemetszés), utoljára pedig engem.
Akinek bemetszése volt, őt ugyanaz a doki műtötte, mint engem. A másikat, akit metéltek, őt egy másik orvos műtötte.
A bemetszős srác 18-20 körül lehetett, én 21.
Relatív fitymaszűkületem volt, ezért mentem orvoshoz. Előtte utána néztem a dolgoknak, láttam képet, hogy milyen egy bemetszés, amivel nekem is meg lehetett volna oldani, de véleményem szerint úgy néz ki, mintha a fitymából egy darabott kiharapott volna egy megvadult kakas..A körülmetélés nekem jobban tetszett, nem beszélve az előnyeiről, így a doki elé úgy álltam oda, hogy megmondtam neki, hogy relatív fitymaszűkületem van, és én szeretném magam körülmetéltetni.
Úgy gondolom, jól jártam vele, élvezem minden napját a fedetlenségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!